Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda octavia 1.9tdi 81kw

Od: octavan odpovědí: 5 změna:

Vybírám auto na bazosu, je tam hodně i pěkných oktávek, ale většinou z dovozu a nebo poměrně drahé, když je zřejmě prodávajícím hodně ceněna?, např. r.v.04/05 octavia 1.9tdi 81kw až 120tis. což mě příjde naprosto přestřelené.

Jaký máte názor na koupi tak starého auta s dobrou pověstí z bazosu.cz a dovozem z DE? Má to smsl, je něčeho se bát, jak se na to připravit? Co očekávat, jak nenaletět?

Sháním tento typ auta z vlastního důvodu, prostě mě to auto vyhovuje a danou motorizaci moc dobře znám:

škoda octavia combi 1.9tdi 81kw vybava ambiente příp.elegance, bez dvojitého kufru, bez DPF, max 280tis.km, r.v. 2004 nebo 2005 třeba i verzeTOUR, kod motoru ASV, tažné zař, bez koroze, ideálně nebouranou.

Za posl.5let jezdím s motorem 1.9tdi 81kw passat 400TKM, za 5let najeto 150TKM, za 5let realna merena spotreba 5.3 leta zimy x 5let, proto shanim posledni auto stímto motorem a ponechat si ho klidne 10let, díky za info..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tipcars.com/...

tipcars.com/...

A když tipcars projedeš, najdeš jich tam hodně. Ty ceny jsou obvykle mírně vyšší než průměr, takže seženeš i levnější.

xenofob
hodnocení

0x

verze tour už nemá motor ASV 81 kW ale 74 kW - pédéčko a pohon 2-2

i přes podprůměrné jízdní vlastnosti se cena pořád drží, jsou to prostě spolehlivá nenáročná auta se zanedbatelnými náklady na servis

já jí mám také ale přesednutí do pasaatu 3BG je přechodem do jiného světa, rozdíl je markantní především na dálnici, passat sedí jak přibitý a o1 se při každém poryvu větru zavlní, nad 100km/h dovnitř proniká hluk ze všech stran a při rychlejším přejezdu příčných nerovností se chová nebypočitatelně, ale na každodenní dojíždění do práce několik desítek km okrskami a na běžné ježdění na nákupy stačí, proto jsem si jí nechal a nehodlám se jí zbavvoat

Jen pro zajímavost ročník 2004, motor ALH, limuzina šedá stone bez koroze-leštěnka, kupovaná na jaře 2012 od fyzické osoby v D za 5300 éček po sevisu s další sadou al disků se stavem tachometru 160 tisíc...

hodnocení

0x
Já bych za ní tolik peněz nedal. Když si vezmeš že nové auto koupíš přes 200 a taky vydrží pět let. A kdo ví, co bude. Porad něco vymýšlejí s emisema atd.

hodnocení

0x
Jsou predrazene , protoze ten motor vydrzi a banda to za ty prachy furt kupuje.
Jinak pohodli a kastle atd atd... Jsou to uz proste stare vrany a ta cena je mimo.

jenda2*
hodnocení

0x

Kupovat dnes ojetý diesel už je obrovské riziko. Na emisích dělají vše pro to, aby auto neprošlo. Může být dobré ale může se stát, že neprojde. Pokud by bylo v dovozu za 50000 Kč, tak se to vyplatí. V celé záp. Evropě se houfně zbavují starých dieselů právě z možnosti konce na emisích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]