Nejste přihlášen/a.
Ahoj,které auto je lepší,spolehlivější?Renault Master 2.8DTi rok 2001 nebo nějaký Ford Transit po roce 2000?Osobně si myslím že Ford Transit je větší držák,je robustnější a i jednodušší celkově
Za mě - opravdu bych doporučil Boxer / Jumper / Ducato.
Ovšem pokud je výběr omezen Ford vs Renault - tak určitě Ford, Renaulty jsou neuvěřitelně poruchové. Já už mám , naštěstí, éru Renaultů za sebou a jsem si jist, že už nikdy jej jako služebák nedostanu (stálo to spoustu prachů mě i firmu) a sám si ho jistě nekoupím. Sice mě mnozí přesvědčovali, že to bylo - teď že už Rendly jsou OK - ale ejhle :
promon-a s jakými Renaulty jste jezdil,že byly takové nespolehlivé?Rok,typ?Taky s tím typem,na který se ptám?
Tak naprosto tragické byly Megany s 1.5dCi r.v. 2005- s tím jsem se natrápil nejvíc Mastery jsem zažil dva, stejný rok výroby , byly to diesely, ale typ motoru si už nevybavím. S tím nebylo tolik ,,zábavy´´ jako s Meganem, ale elektrika si žila naprosto svým životem, auto bylo několikrát na odtah díky imobilizeru a pod
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.