Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault Master 2.8DTi nebo Ford Transit?

Od: nik* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,které auto je lepší,spolehlivější?Renault Master 2.8DTi rok 2001 nebo nějaký Ford Transit po roce 2000?Osobně si myslím že Ford Transit je větší držák,je robustnější a i jednodušší celkově

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Z vlastní zkušenosti jsem pro ten Renault. A ani tolik nerezne.

hodnocení

0x

Mám něco najeto s různými Tranzity,Fiat Dukato, teď Vivaro (Master) - s tou jednoduchostí už to není pravda.Nejlíp se mi jezdilo s Dukatem .Za mě Master, i když zase záleží na konkrétním provedení a motorizaci

hodnocení

0x
Jezdil jsem s takhle starým masterem, transitem i boxerem...
Master byl pro mě lepší než transit, ale pořád o dost horší než boxer.
U transitu mi vadí neskladnost v zavazadlovém prostoru a řadící páka na zemi.
Auto se hodně směrem nahoru zužuje a na to jak je to velké auto tak se do něj moc nevejde.

hodnocení

0x

Za mě - opravdu bych doporučil Boxer / Jumper / Ducato.

Ovšem pokud je výběr omezen Ford vs Renault - tak určitě Ford, Renaulty jsou neuvěřitelně poruchové. Já už mám , naštěstí, éru Renaultů za sebou a jsem si jist, že už nikdy jej jako služebák nedostanu (stálo to spoustu prachů mě i firmu) a sám si ho jistě nekoupím. Sice mě mnozí přesvědčovali, že to bylo - teď že už Rendly jsou OK - ale ejhle :

autoforum.cz/...

nik*
hodnocení

promon-a s jakými Renaulty jste jezdil,že byly takové nespolehlivé?Rok,typ?Taky s tím typem,na který se ptám?

Tak naprosto tragické byly Megany s 1.5dCi r.v. 2005- s tím jsem se natrápil nejvíc Mastery jsem zažil dva, stejný rok výroby , byly to diesely, ale typ motoru si už nevybavím. S tím nebylo tolik ,,zábavy´´ jako s Meganem, ale elektrika si žila naprosto svým životem, auto bylo několikrát na odtah díky imobilizeru a pod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]