Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení, likvidace vozidla

Od: malak odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, koupil jsem před rokem a půl auto, kdy jsem s prodávajícím sepsal kupní smlouvu, převzal veškeré doklady k vozidlu a domluvili jsme se, že auto během následujících dní přepíšeme. Nejdříve jsme se časově nějak nemohli domluvit a časem se na to úplně zapomnělo. Nyní se s prodávajícím již nemůžu nijak spojit. Auto již nechci, chci jej odhlásit, ekologicky zlikvidovat, prostě se jej zbavit. Mám nějakou možnost jak to udělat? Mám pouze kupní smlouvu, ale v TP napsán nejsem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xeenofob
hodnocení

0x

bez plné moci od registrovaného vlastníka nelze udělat žádný evidenční úkon

malak
hodnocení

To znamená, že auto není moje? Takže zbavit se jej vlastně můžu tím, že ho nechám stát na ulici?

Jo, a časem začnou nahánět registrovaného vlastníka, ten vytáhne kupní smlouvu a jedete v tom oba. Troufám si tvrdit, že vás to bude stát víc, než jeho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]