Nejste přihlášen/a.
Jako důchodce či ZTP ?
Jako důchodce můžete vlastnit xx vozidel, stejně jako osoba ZTP. Parkovací průkaz ZTP se vydává na jedno konkrétní vozidlo, které musíte uvést v žádosti o průkaz.
ztp: a to,že se parkovací průkaz ZTP vydává na jedno konkrétní vozidlo jste vyčetl kde? Kde na tom průkazu je někde RZ a jak někdo pozná ke kterému autu patří? pohyblivost.cz/... Používám ho na několika autech,protože se neváže na konkrétní auto ale nesmíte porušit úplně jiné podmínky.Píšete hloupousti.Navíc parkovací průkaz si může vyřídit a dostat i osoba ZTP bez auta a v případě jízdy v jakémkoliv autě ho jen dá za přední okno a má jisté výhody-ale i povinosti.
No a aut může mít kdokoliv kolik co chce a co mu peněženka dovolí.
K vašim hloupostem se vyjadřovat nebudu. ZTP vlastním 15 let a vím co v žádosti jsem vypisoval a totéž platilo při při výměně průkazu. Nikde není psáno, že si průkaz nemohu umístit do kteréhokoliv auta, ale nedostanu x průkazů pro každé auto zvlášť. Chce to číst a ne hned se naježit.
ztp - tak to tedy máte nějaký špatný průkaz pro ZTP. Znám dost takových osob a ten doklad platí v jakémkoliv autě ve kterém se tato osoba převáží. takže Vy píšete nesmysly. To by nikdy nikdo nesměl ZTP vézt ,kamkoliv třeba jen na výlet jakože takovou osobu občas vozím a po umístění onoho klidně jedu bez DZ po dálnici a parkuji i na daném místě řádně označeným jako parkování pro osoby ,lidově ... invalidy.
ztp: ja se neježím,protože jsem narozdíl od vás toto nenapsal - Parkovací průkaz ZTP se vydává na jedno konkrétní vozidlo, které musíte uvést v žádosti o průkaz. - V žádosti se neuvádí RZ.Ani když proběhla výměna za nové,tak nikdo RZ vozidla nechtěl.
Ale bavíme se o tom modrém co jsem dal odkaz a ne o parkovacím na vyhrazené místo u baráku? To je pak něco jiného a má jiná pravidla.
Odpovím otázkou-kolik aut můžu vlastnit třeba já,Jsem ještě v produktivním věku-tudíž pracující,reletivně zdravý,respektive bez zdravotních omezení?nebo jakýkoliv jiný občan této republiky.
Zatím jsem nezjistil,že by něco-zákon toto vlastnictví třeba velkého množství aut nějak omezovalo.Toto om,ezuje pouze jen stav kapsy toho kterého člověka v této republice. Toto platí jak pro starobní tak i pro invalidní důchodce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.