Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně pokuty od policie. Byla mi udělena 17.11.1999, tenkrát jsem to z nerozvážnosti nezaplatila, bohužel. Ale stále mi to straší v hlavně. Nevím zda to zaptlatit, ale zas na sebe nechci zbytečně upozorňovat... nebo co mám dělat? Jaká je promlčecí lhůta? Byla to pokuta za jízdu na červenou, dostala jsem složenku, hotovost jsem s sebou neměla. Žádná upomínka nebo něco takového během těch 10 let nepřišla.
Děkuji za odpověď. I.P.
Takže jste s pokutou souhlasila, ale nezaplatila složenku? Potom může být promlčecí lhůta až 20 let, viz: www.autoweb.cz/pr/...
doplněno 05.12.09 13:18:Edit: Pro klid duše si nechte potvrdit bezdlužnost na FÚ a pokud tam bude vše v pořádku pokutu zaplaťte.
No radši bych se zeptal,nezaplacený pokuty mají na starosti celní správy-takže tam.Radši to začít rešit,než to nechat být a nechat to dojít třeba na exekuci.Myslím že tyhle pokuty se nepromlčují(vlastně jste s ní souhlasila při převzetí složenky)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.