Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aaaauto uver

Od: petrpan3 odpovědí: 22 změna:

ahojte prosim vas zitra mam schuzku v aaaauto chci si vzit auto na leasing do 100000 akontaci nemam to oni uz vi ale jsem v solusu kvuli tomu ze jsem jednou zaplatil neco pozde chci se zeptat jestli mi daji to auto bez akontace a kvuli tomu solusu diky?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to tvůj boj, tvoje rozhodnutí. ale opravdu potřebuješ auto za stovku, když nemáš v kapse ani korunu?

Z čeho zaplatíš nějaký základní servis, který takovýhle auto bude nutně vyžadovat?

Kolega asi před rokem kupoval v áčkách auto a k ceně na place mu připočítali nějaký předprodejní servis asi za pět tisíc, (se divím, že jim to dal) a aby jsi vůbec mohl odjet, musíš uzavřít a zaplatit povinný ručení. Potom u první pumpy koupit něco, aby jsi vůbec dojel domů.

Takže ze stovky je stodeset a ještě jsi neujel ani kilometr.

Já vím, že jsi to nechtěl slyšet, ale je to tak.

Opravdu chceš takový auto?

petrpan3
hodnocení

tak neni to moje prvni auto na prvni servis mam 20000 ale tech dalsich 100000 bohuzel nemam a asi nejsem jediny a auto za 20000 nebo 50000 se mi kupovat fakt nechce

hodnocení

1x

Solus je v jaké částce? Jestli je to do 2000,- a jen jeden dluh, máte šanci. Jinak vás všichni zamítnou.

V případě malého škraloupu si vemte s sebou rovnou kompletní pracovní smlouvu a výpisy z bankovního účtu s prokazatelným příjmem. Absence těchto dokumentů je 99% jistota zbytečné snahy.

doplněno 23.01.18 21:58:

úvěr na auto je zajištěný autem - podmínky jsou i přes výrazně vyšší částky naopak mírnější... jenže! potřebujete min. 3 měsíční doklady o příjmu - zajistěte si kompletní výpisy z bankovního účtu - jinak vás pro ně pošlou obratem zpět. Jen budete o pár hodin déle čekat...

Dluh u operátora může být 1,- ale i desítky tisíc - vyřešte to co nejdříve a požádejte o výmaz ze solusu... jinak budete mít potíže ještě horší...

nulová akontace problém není

Hlavně si spočítejte, kolik celkem zaplatíte na splátkách - tj. 96x2000,- je ve splátkách celkem 192000,- za auto, které stojí 100 tis - zamyslete se nad výší úvěru a přeplacením.

Auta jsou i za 50 tis ... sice ne v dobrém stavu v případě aaa, ale můžete si najít jinde...

doplněno 23.01.18 23:01: Ja to mám nejak divně v hlavě nastaveno... 18 let si kupuju auta, dvě do domácnosti, měním po 3-6ti letech. Nikdy jsem nedal víc než 55000,-. Naftou jsem najel cca 90tis km, benzín ujel 30 tis, pak jsem to prodal dal. S autem za 50 budete asi vypadat jak socka. Což evidentně nejste, že... S dluhem u operátora v solusu,... Nerozumim vaší logice, ale podle vaší schopnosti uvažovat bych to vyšel v lepším případě na zamítnutí. V horším na exekuci
petrpan3
hodnocení

to vse mam a byl to jen skraloup ohledne jedne splatky telefonu rikali ze si mam vzit ridicak obcanku a 3 vyplatni pasky mam jen dve a k tomu beru pracovni smlouvu kde mam dobu neurcitou ale jde mi o to jestli mi to daji kdyz nebudu mit u sebe vlastne na akontaci ani korunu jestli to neak navisi tu cenu auta aby to proslo protoze vim ze kdyz sem si chtel vzit notas za 14000 tak mi to nikde nedali tak nevim?

petrpan3
hodnocení

takze kdyz si vemu potrebne doklady atd exekuci jsem samozrejme nikdy nemel tak bych mohl eventuelne odjed este ten z autem?

jurajjuraj*
hodnocení

1x

leasing 100 tisic v ackach takze ve skutecnosti auto ktere normalne koupis tak za 70, a je treba pocitat s tim ze to pekne preplatis, kdyz ti v ackach pujci 100 tak pod 150 to asi nepujde

ale jinak myslim ze jim je celkem jedno v jakem si registru, podle toho v jakem budes registru ti nabidnou pujcky od ruznych firem , ackam je celkem fuk jestli mas nebo nemas na placeni a dostanes se do sracek, oni chteji prodat

hodnocení

0x

Tady se od 5 lidí dozvíš 5 různých názorů, čili nic. Zeptej se přímo v AAA a odpověď máš stoprocentní.

mathew
hodnocení

0x

Když nebudeš platit tak ti seberou auto, takže problém by asi být neměl. Jenom mi to přijde jako totální pitomost, protože auto od soukromníka za 50 tisíc bude v lepším stavu a navíc bude za těch 50 tisíc a nevyleze z toho nakonec 150 tisíc...

petrpan3
hodnocení

ale u soukromnika nemam zadnou zaruku uz jsem takle koupil dve auta od soukromniku a pokazde vraky

asd1

Pokud myslis, ze v ackach zaruku mas, tak jsi hodne naivni :D Mas, ale jen slibenou. Kdyz nan i dojde tak te poslou do haje a muzes se vesele soudit. Do vyreseni = klidne nekolik let nebudes jezdit...

A na 90% koupis stejnej strep jako to za 50 od soukromnika... Akorat za nej zaplatis 150k a to jeste pokud se nevysype.

petrpan3
hodnocení

jsem automechanik 15 let takze smlouv si poradne prectu a uz za ty leta poznam v jakem je auto stavu :)

petrpan3
hodnocení

jednou jsem zapomel zaplatit splatku zapomel ne ze nezaplatil a v aute za 50000 em taky par let jezdil nebojte ale chtel bych uz treba neake lepsi co je na tom? tak mi ukazte naftaka v OK stavu za 50000 takovych uz u me bylo v dilne :D

asd1

To mi nesedi, nejdriv pises, ze jsi koupil dve auta pokazde vrak a ted ze jsi automechanik a vyznas se. Tak bud se nevyznas nebo nevim :D

Mmch. pred 4,5 lety jsem kupoval kombika ve slusny vybave a vybornym stavu za 50k, celkovy servis za tu dobu 60k tj. za 4,5 roku me to stalo 110k (vsechny naklady krome paliva) Tebe to samy z acek bude stat minimalne 200k a to jeste v pripade ze te nepotka vetsi porucha... V nakladech je 16k za pojisteni (vcetne allrisk havarijky), 6k dalnice, pneu 12k,, velky servis po koupi 10k, 8k oleje + filtry, brzdy atd. tj. normalni spotrebak ktery bude u kazdeho auta.

PS: Myslis, ze naftaka v super stavu za 100k v ackach maji? :D

Hmmm, a ten krásný inteligentní se solusem a bez peněz moralizuje... Chapete, ze vas tu varujeme před zásadním rozhodnutím a problémem v budoucnu? Kolegové ukazují rizika, všichni máme nějaké zkušenosti... Vy ji získáte zítra. Těším se na vaší reakci, az prijedete z aaa
asd1

Pokud vsechny co te varuji pred ackama beres jako curaky, tak prosim. Tvoje prachy, klidne si kup ten supr dýzl se zarukou za pouhych 100k v akcni sleve zrovna pro tebe... Za par let sem napis kolik te to nakonec stalo.

petrpan3
hodnocení

ano co se tyka penez mam neake penize dokonce baracek ale na auto jak to tak byva nezbylo nejsem holt babis :D chapu vas ze se snazite poradit jen nekdo rika ze acka jsou na nic anekdo tam kopil auto treba za 70xxx a jezdi mu to treba i 4 roky tak nevim omlouvam se nechtel jsem bejt takovej hned hrrrrr

Asd1@ on ale nepíše o svých penězích. Už jsem řešil podobně případy... 2 týdny si jezdí a pak to třeba rozbije kvůli havce nebo rozprodá na nd. Platit nechce, chce auto za cizí, sam nemá. S dluhy problém nemá, viz. Solus
Hmmm, no tak nic. Kreten se loučí. Dobrou noc. A vsadim litr na výsledek onoho jednání... Ale jen s tím, kdo ma peníze... Tak kolegové do posty sázky ... Tazateli preji dobrou volbu. Snad si me rady vezme trochu k srdci a o onen zmínění dum nepřijde.
petrpan3
hodnocení

dum uz mam neboj dobrou noc

nikdo*
hodnocení

0x

Nejspíš dají. Ale bude to Vaše nejdražší auto.

hodnocení

0x

Musím něco doplnit- včera jste měl evidentně blbý den, nebo už bylo pozdě na rozumné myšlenky a pochopení...

1) Dům už máte - ale v případě chybného myšlení a souhry náhod díky úvěru mít už nemusíte...

2) "tak neni to moje prvni auto na prvni servis mam 20000 ale tech dalsich 100000 bohuzel nemam a asi nejsem jediny a auto za 20000 nebo 50000 se mi kupovat fakt nechce" - nechce se mi věřit, že mechanik s takovou praxí vyplodí takový blábol. ...

Servisáci v okolí sami raději kupují nebo v rodinách servisují vozy před rokem výroby 2005 (dle typu...). Novější kusy jsou prostě na svých 200tis km a šrot. Samá elektronika, která se kazí, často ani autorizovaný servis nezjistí příčinu chyby...

Naposled jsem kupoval C5 HDI 2,0 80kW z roku 2004 (bez filtru pevných částic), 8 pytlů, rádio s telefonem, motor krmený VIFem - skvělý zátah, dobrá spotřeba, bez úniku oleje... Vůz bez nehody, za posledních 7 let doložen servis fakturami, sada zimních kol, nové brzdy, bez problémů, s platnou TK - od 9/2017 jen jezdím a doplňuju naftu. Stálo 44000,-Kč. Od soukromé osoby a hotově. Stejný kus - resp. papírově stejný bez doložených servisů, tj. s nutnými rozvody, kapaliny, filtry, a kdo ví co vlastně ještě - v AAA za 75000,- v akci, na úvěr by vyšel i na 130tis!Myslím, že jsem koupil levné auto, se kterým je celá rodina spokojená. Jakákoliv ojetina předpokládá servis - dřív nebo později. A je jedno, jestli auto koupíte za 50, 100 nebo 150tis - ty dražší jsou jen novější s kurvítky typu FAP a spoustou elektroniky. To jen zvyšuje riziko vysokých investic.Budeme všichni rádi, když koupíte dobře a budete spokojen. Jistě se nám tu rád vysmějete, jak jsme hloupí... a těším se na to.

jenda2*
hodnocení

0x

Přeplatíte skutečný ranec. Povinné pojištění vozidla proti krádeži, navýšení úvěru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]