Jde nejak osobne odblokovat imobilizer doma v garazi? V servisu po mne chteji 2-5tisic. Problem nastal, ze jsem dojel do prace normalne a kdyz jsem sel z prace, normalne jsem odemkl dalkovym a kdyz jsem chtel nastartovat, motor toci ale nechytne a rychle blika kontrolka imobilizeru. V garazi jsem zkoumal a zjistil, ze cerpadlo spina, ale nehazi jiskru. Den pred tim jsem srazil zajice slabe, tak mi i rikali, ze by to mohla byt narazova pojistka, tou to vsak neni, je to imobilizerem. Odemknu obouma klicema, avsak nenastartuju ani jednim. Auto je renault megane 1.6 16V rok 99 najeto 134tis. Nebo zda mi doporucite servis, kde to nebude tak mastny, zda se mu, ze 5tisic za nakodovani je premastena castka. Nebo jestli by se nasel sikovny kutil, ktery by za uplatu nastavil. Jsem z Rakovniku, stredocesky kraj Za jakoukoliv radu budu velice vdecny
Rozlouskni klíček. Bude v něm papírek s kódem ..Pětimístný kód ( směs písmen a číslic) mi sem napiš. Vygeneruju ti kód imobilizéru. doplněno 23.01.18 21:01: Další postup je tad www.poradte.cz/auto-moto/10855-kodovani-klicu-renault-megane.html doplněno 23.01.18 21:49: Samozřejmě není 100% jistý že pomůže vložení kódu. Kdyby za to mohla baterka v klíči tak by pravděpodobně přestal fungovat i centrál. Ale zkusit se to může. Odpojit baterku v autě aby se resetovala řídící jednotka je taky dobrý nápad ale nezapomeň že se ti potom zablokuje rádio takže si najdi v papírech i jeho kód.
wiki*
Ahoj. Chtěl bych moc poprosit číslo k immo. Renaul Megane 1,6 16V 79kW, rok 2001, Klíč: B-S4310 nebo 00258. W.
Bohužel, už 3 neděle marodím na neschopence a počítač s programem leží v práci ve skříňce. Stejně se mi ale ty tvé kódy nelíbi. Bývá to většinou kombinace 3písmen a dvou číslic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.