Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jetou pneu MICHELIN 205/55 R16

Od: kolotoc* odpovědí: 4 změna:

Zdravím.Sháním jednu pneu.Propíchnul jsem ji z boku a to spravit nejde.Má vzorek 5mm hluboký.Buď seženu tu jednu,nebo prodám zbývající tři.MICHELIN 205/55R 16 LETNÍ. Bydlím v PLZNI na BORECH.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste mrknout na rezervu a zkuste koupit spíš k ní - pokud rezerva má lepší vzorek. Jinak michelinky mají více typů - jen co vím, tak Pilot Prymacy nebo HP a Energy saver... jiný název, jiný typ - nemělo by být na nápravě.

nebo třeba sadu - auto.bazos.cz/...

mathew
hodnocení

1x

Jednu Michelinku v tomhle rozměru mám v kufru jako rezervu, ale pochybuji, že bude kromě rozměru sedět i něco dalšího*smich* Prodávat 3 pneu je nesmysl, protože to nikdo nekoupí maximálně jako 2+1 zdarma... Takže bych koupil 2 nové pneu ve stejném rozměru, značka záleží na tom jestli chcete změnu nebo jste spokojen

hubas*
hodnocení

0x

Proč by nešla opravit? Pouze je oprava časově i finančně náročnější, já platil 500 vč.demontáže/montáže.

Pro klid jsem ji dal na nehnanou nápravu a pohoda.

No jestli má poškozený kord tak to opravdu opravit nepůjde.Jinak proč chcete prodávat 3 a kupovat 4 kusy?Prakticky neprodejné-jedině za cenu dvou.Nebo kupovat jednu sjetou? Kupte dvě na nápravu a tu jednu zkuste prodat(ale pochybuji)Nemusí být stejný vzorek ani značka , pouze rozměr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]