Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód k imobilizéru

Od: otecbredly* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,prosím nemá někdo program jak zjistit kód k imobilizéru?Koukal jsem na odkazy,ale nemohu ho stáhnout.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

0x

neskodilo by napsat na jake auto

otecbredly*
hodnocení

Omlouvám se Renault Laguna 1.8 benzín r.v..1995.WIN:VF1B56ZK513500480,KÓD v klíči:V77CE12-7K5

Už jsem odpovídal v jiné rubrice, ale vyhodilo mi to nějakou hlášku o antispamové kontrole takže se to asi objeví se zpožděním. ..Bohužel na Laguny generátor kódu nefunguje a navíc u těch kusů starších jak 2000 jsou problémy IMMO tak často se opakující závadou, že nejčastější řešení je softvérová likvidace imobilizéru. Můžeš zkusit ten generátor v původním vláknu jehož odkaz ke stažení je asi na desátém řádku zdola. Pokud najdeš který z podprográmků ti pomůže, budu rád když napíšeš postup. Těch Lagun sem chodí pro řadu dost a musím je odmítat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]