Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvody Peugeot 407

Od: frana09* odpovědí: 14 změna:

Ahoj mám Peuget 407SW 1,8 a má najeto 267000km. Rozvody byly dělány ve 209000km, kdy bych měl dělat nové? Koupil jsem to minulý týden a majitel tam nemá napsáno kdy by se měly dělat a sám to neví. Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nově koupená ojetina bez fakturou doloženého servisu znamená automaticky nové rozvody !

doplněno 20.01.18 14:24:

Když vám napíšu, že to na 100% vydrží a vy tomu zítra dupnete na plyn, rozvoďák prdne, motor bude na odpis. Budete spokojen? Já vám to platit nebudu.

doplněno 20.01.18 21:04:

můžete na 100% věřit najetým Km? nebo je tam dalších 100tis km navíc a stočeno?

frana09*
hodnocení

Já vím to je mi jasný ale jde mi o to jestli to vydrží aspon 2 měsíce jezdím jenom o víkendu zatím.

hodnocení

2x

Výměnu rozvodů u těchto motorů udává výrobce po 120tis.km.Ale jestli to ten býválí majitel dělal*nevi*A jestli vydrží:může i dalších 200 000km a taky může prdnout zítra,ale většinou než praskne řemen tak se začne ozívat vrzání nějakého ložiska

frana09*
hodnocení

Na lístku je práno že byly dělány ve 209000km. No budu je muset uděla psal jsem několika servisům, rozvody nejsou drahé ale ta práce je 3500kč

Rozvody Peugeot 407

hodnocení

2x

Okamžitě udělat ,tím spíše že předchozí maj.neví dy byly dělány-MINIMÁLNĚ jen řemen! Tedy za předppkladu že to auto není šrot a bude sloužit pár let !Jinak na starém XUD9 nebo to bylo XUD8? nwn nafta v citroenu BX-majitel tvrdil že první výměnu rozvodů.komplet-tj kladky,VP řemen dělal někde kolem 500 000km! Ale spoléhat se že vydrží je otázka do loterie!

doplněno 20.01.18 18:11:

U mého dvorního dodavatele ND na Xantii (identické motory s Peu) na 407SW 1,8i16V 85kW stojí rozvodová sada SKF včetně VP 2158kč a na motor 1,8i16V 92kW stojí rozdv.sada SKF včetně VP 3057 kč samozřejmě ještě nutno poštovné pkd nejste z bližšího okolí města Hulín (to činí kolem 160kč-pravidelně od něho kupuji nejen ND ale i oleje Total včetně filtrů na své auta-i přes postovné mne to vyjde levněji!) Adresa : http://autozet.cz

doplněno 21.01.18 18:14:

Výše uvedené jsem psal skrze náhled cenyND,cenu práce pak dle daného servisuod 300kč? výš,rozvody na LFY (1,8i16V ale starší) dělal mechoš asi3,5-4 hodiny.Jo v Xantii.

frana09*
hodnocení

Já jsem z Prahy a bydlím v paneláku :(

hodnocení

0x
Samozřejmě že se ti nechce hned do toho cpát další penize, když jsi teď musel vyklepat kasičku, ale rozvody, olej a výměna filtrů, jsou věci které se při koupi ojetiny prostě dělají automaticky a cena takového základního servisu se holt musí při nákupu ojetiny hned počítat do ceny auta aby ti na to zbylo. Nepíšeš, co máš za motor ale třeba na na 1.4 není rozvodová sada nijak drahá záležitost. Včetně vodní pumpy vychází neco málo přes 2000.-

jasně - a že hláška "vyměňte při 269000km" z roku 2012 křičí z plechu a km nejsou jasné (za 6 let 60tis km?) ... to je už jedno *smich*

frana09*
hodnocení

Ve 178tis palivový filtr a vzduchový filtr. Ve 185tis převodový olej. Jinak rozvody byly dělány ve 209000km a celkově to má najeto 267000km. Jinak je to Peugeot 407 combi sw.1.8 85kw.Rok 2004.

Jestli jsou rozvody doložené, nemusíš se jimi zabývat.

jmlc: Nauč se číst: "Jestli jsou rozvody doložené"*smich**smich**smich*

sorry @satam - já viděl v prvním dotazu "majitel tam nemá napsáno kdy by se měly dělat a sám to neví" a nenapadlo mne, že to je ironie... jsem si myslel, že to je reakce na tu fotku lístečku...

20.01.18 21:34

jmlc:*palec*

frana09*
No nic moc vám děkuji pánové našel jsem autoservis kde to udělají cca kolem 6tisíc i s prací.Byla i nabídka za 10 a dám to tam i na diagnostiku to chce 650kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]