Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám Peuget 407SW 1,8 a má najeto 267000km. Rozvody byly dělány ve 209000km, kdy bych měl dělat nové? Koupil jsem to minulý týden a majitel tam nemá napsáno kdy by se měly dělat a sám to neví. Díky
Nově koupená ojetina bez fakturou doloženého servisu znamená automaticky nové rozvody !
Když vám napíšu, že to na 100% vydrží a vy tomu zítra dupnete na plyn, rozvoďák prdne, motor bude na odpis. Budete spokojen? Já vám to platit nebudu.
můžete na 100% věřit najetým Km? nebo je tam dalších 100tis km navíc a stočeno?
Okamžitě udělat ,tím spíše že předchozí maj.neví dy byly dělány-MINIMÁLNĚ jen řemen! Tedy za předppkladu že to auto není šrot a bude sloužit pár let !Jinak na starém XUD9 nebo to bylo XUD8? nwn nafta v citroenu BX-majitel tvrdil že první výměnu rozvodů.komplet-tj kladky,VP řemen dělal někde kolem 500 000km! Ale spoléhat se že vydrží je otázka do loterie!
U mého dvorního dodavatele ND na Xantii (identické motory s Peu) na 407SW 1,8i16V 85kW stojí rozvodová sada SKF včetně VP 2158kč a na motor 1,8i16V 92kW stojí rozdv.sada SKF včetně VP 3057 kč samozřejmě ještě nutno poštovné pkd nejste z bližšího okolí města Hulín (to činí kolem 160kč-pravidelně od něho kupuji nejen ND ale i oleje Total včetně filtrů na své auta-i přes postovné mne to vyjde levněji!) Adresa : http://autozet.cz
Výše uvedené jsem psal skrze náhled cenyND,cenu práce pak dle daného servisuod 300kč? výš,rozvody na LFY (1,8i16V ale starší) dělal mechoš asi3,5-4 hodiny.Jo v Xantii.
jasně - a že hláška "vyměňte při 269000km" z roku 2012 křičí z plechu a km nejsou jasné (za 6 let 60tis km?) ... to je už jedno
Ve 178tis palivový filtr a vzduchový filtr. Ve 185tis převodový olej. Jinak rozvody byly dělány ve 209000km a celkově to má najeto 267000km. Jinak je to Peugeot 407 combi sw.1.8 85kw.Rok 2004.
sorry @satam - já viděl v prvním dotazu "majitel tam nemá napsáno kdy by se měly dělat a sám to neví" a nenapadlo mne, že to je ironie... jsem si myslel, že to je reakce na tu fotku lístečku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.