Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím po 2 letech do autorizovaného servisu?

Od: horous odpovědí: 5 změna:
Dobry den, nam ted 2 roky starou skodu rapid, tudiz mi konci zaruka.a ted mi volaji ze salonu, kde jsem ho kupovala, ze mam prijet na servisni prohlidku, vymenu oleje,atd...cena cca 2500. tak nevim, musim tam? proc kdyz zaruka uz skoncila a olej mi vymeni muj opravar taky...ma to nejaky vliv na ev. plneni od pojistovny? nebo mi neco nedochazi? dekujii

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nevidím nejmenší důvod proč by tak mělo být, jestliže vám už servis nedrží záruční lhůtu. Snaží se tím jen vydělat peníze a udržet si vás jako zákazníka. Je to na vás, buď uděláte poslední servis v autorizovaném servisu, kde vám vše před koncem zkontrolují, nebo to necháte na vašem známém. O žádnou pojistku nepříjdete.

hodnocení

0x

Navíc dnes se již NEMUSÍ na žádné prohlídky či kontorlyani u auta v záruce do auttorizovaného servisu!

Takže je to na Vás zda-li tam pojedete nebo ne.

datex

To sice nemusíš. Vlastně jsi nikdy nemusel. Problém ale je, že většina neautorizovaných servisů, si nezaplatí přístup do servisních pokynů výrobce vozidla. Tedy nepostupují dle výrobce a v případě, že díky této chybě vznikne majiteli škoda, tak má smůlu.

horous
hodnocení

dekuji, uz tak nejak automaticky jsem se chystala, ale nedava mi to smysl...olej si uctuji hodne drazsi, ani nevim kolik mi ho tam daji, a vymazat mi hlaseni na panelu taky umi jinde...mela jsem nejak zazite ze je to povinne:-|

hodnocení

0x
Můžete kamkoliv, ale přijdete o záruku mobility...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]