Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymena pojistek vw passat

Od: iku* odpovědí: 34 změna:

Ahoj mam vw passat 2001 2.0 sport a nefunguje mi elektrika v aute a potreboval bych vymenit pojistky ,ale po 30 minutach jsem to vzdal . nevite kde jsou pojistky? A zavada je u dveri okno a budiky nefunguji .dekuji.

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

Jestli dobře pamatuji tak když odevřeš dveře u řidiče ,tak z boku palubní desky je víko na nacvaknutí tak podtím najdeš pojisky. Snad jsem to vyvoslil tak aby to bylo možný pochopit.

iku*

ahoj diky za tvoji radu zitra to skontroluju,mrknu se na to dik.*ua*

ar*

Dnes to používá celej koncer WV

images.google.cz/... rxp0835/b5/drl/images/img_4286.jpg&imgrefurl=http://www.b5one.com/forum/viewtopic.php%3Ft%3D422&usg=__3UkBpiNhguARTmyv5JoTT-UOCjo=&h=432&w=648&sz=92&hl=cs&start=232&um=1&itbs=1&tbnid=AO81qHB-t9jz4M:&tbnh=91&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DFuse%2Bbox%2Bvw%2Bpassat%2B2001%26ndsp%3D18%26hl%3Dcs%26client%3Dopera%26rls%3Dcs%26sa%3DN%26start%3D216%26um%3D1

Vymena pojistek vw passat
ar*

jo je to tak jsem rád že jsem nekecal

Vymena pojistek vw passat #2
ar*

a ještě jedna

Vymena pojistek vw passat #3
papene*

:)Kdyby to nešlo tak zkuste zde: vw-club.cz/...

iku*
hodnocení

0x

lol i fotografie děkuji ,ale já jsem zapoměl napsat velmi důležitý detail ,že jsem v Anglii ,ale asi to bude to samé místo? děkuji všem .

ar*

To bude to samé akorát na druhé straně

iku*
hodnocení

Bohuzel pojistky to nejsou mam pry jit na elektrickou diagnosu tak nevim .

ar*

Je těžké odhalit závadu na dálku ,ale co tam vlasně nefunguje? Elektrika je širokej pojem. Buď trochu konkrétnější.

iku*
hodnocení

nefunfuji vsechny budiky ,cas ,mile ,ukazovac na benzin ,a leve dvere nejdou s centralem otvirat ani zavirat a okno na te leve strane nefunguje ani dolu ani na horu jinak vsechny dvere funguji jenom ty leve ne.

ar*

Sem ses taky kokal?

Vymena pojistek vw passat #4
iku*

Sem sem nekoukal no já jsem takový nic no.

ar*

A to přestalo fungovat najednou z ničeho nic? je zvláštní ,že to jsou budíky a dveře nevím jak spolu souvisí společná porucha.

iku*

bohužel nevím si stím rady byl jsem v opravnách ,ale moc jsem nepochodil ,že nedělají elektriku a ,že musím najít speciální garáž kde to dělají.

ar*

Ne bylo před poruchou něco v autě doděláváno? V kabině? Porát nemohu pochopit proč by přestali fungovat budíky a levé dveře společně .

iku*

Já ho tak koupil já vůl jsem nic neskontroloval a potom doma jsem to zjistil, a problém je ,že jsem ho koupil 100 km od domova .koupeno středa 2.12.2009 za 1800 liber.

ar*

Aha tak tady bude každá rada drahá,ale protože jde o úplne nesouvisející dvě poruchy je možné,že mynulý majitel něco před prodejem odpojoval (handfree nebo nějaké audio) a přitom mohl někde vytáhnou nějaký konektor.

Na posledním obrázku je vidět panel s relátky a zezadu do tohoto panelu vedou téměř všechny kabely. Lidé ktěmto kabelům připojují různé el. doplňky v autě. Mrkni tam jestli náhodou něco není vytažené, ale je to jen dohad. Ty nefunkční dveře můžou dělat kabely mezi dveřma a sloupkem nekdy bývaj přelámané (i když tohle auto nato je ještě mladé) a nebo to může být na svorovnici na tom sloupku. Můžeš taky zkusit vyndat budiky jesli jsou vůbec zapojený. Nevím jak jsi na opravy zdatný,ale nejrve bych to prohlédl než pojedeš na opravu abys tam nebyl za blbce s vytaženým konektorem.

iku*
hodnocení

Velmi dekuji za pohotove rady mate naprostou pravdu.

ar*

Počkej s čím mám pravdu? Už jsi našel závadu?

iku*
hodnocení

je tam konektor vypadlej ,ale nevim kam snim.

ar*

ten pujde jen do jednoho místa ,každej konektor má jinej tvar aby to nešlo zamněnit,musíš hledat jako zamlada kam sním.

iku*

Hmm, já to vzdal, zítra jsem objednáný v 1 servise tak uvidím ,každopádně díky za čas a odp.

ar*

ber to jako dobrou zkušenost pro příště,určitě si vozidlo pořádně prohlédneš. Napiš co s tím bylo.

iku*

Jo to každopádně.

iku*

Bohužel v pondělí mi vyměnily filtr a cosi pod kapotou ,že tam tudy pršelo a na podlaze bylo vody jak v bazénu a samozřejmě kabely jsou podmočené to je hlavní problém říkal mechanik at příjdu v pátek ještě 1 po vysušení. Zatím mně to stálo 50 liber okna mám uplně zamlžený od vody z podlahy.

lukinka*

Ahoj, četla jsem tvé rady nebožákovi v Anglii. Já jsem v česku a taky mám VW Passat 1,9 TDI. Nejdou mi centrálem odemykat a zamykat dveře. Klíčem odemknu pouze pravé nebo levé. Zadní dveře nejdou odemčít ani ze vnitř. Nevíš, čím to může být?

karkulka123

Už.jsi to vyřešila?

Pokud ne, pozornost je v tomto případě potřeba upnout na tzv. "komfort-jednotku". Ta je u 3B3 nebo 5 pečlivě ukryta v roštu podlahy; pod nohama řidiče.

U vozů, které jsou po havárii nebo i jen po nedbalé montáži předního skla, kdy se stane, že se časem dostane voda do kabiny -a tedy pod koberce, kde je právě uložena elektronika "Komfortu a u variant s automatickou převodovkou (na druhé straně -pod nohama spolujezdce) také ŘJ-AutPř, se stává, že je poškozena tato elektronika -od oxidovaných konektorů až po poškození desky s elektronikou a příp. SMD-součástek.

Nicméně závad může být celá řada, od podivně odhlášeného centrálu ze systému CŘJ až po individualizované okruhové poruchy.

Budeš-li mít potřebu věc dál řešit, dej sem vědět, -uvidíme...

Thomas Fanthomas

bono*
hodnocení

0x

Ahoj!

Mám podobný problém a prosím o pomoc. Zřejmě jsem odpálil pojistky na 12V zásuvky. Netušíte někdo rozmístění pojistek ve skříni? Tzn na jaké pozici naleznu tyto pojistky?

ar*

Pojistky na zásuvky bývaj silnější od 15 do 30 takže hledej mezi modrou žlutou bílou a zelenou.Pokud tam není schéma buď přímo u pjistek a nebo na víku pojiskové skřínky. Jinak prasklou pojistku snad poznáš ne.

harezlak*

Zdravim je možne , že kvulí pojistkam mi nejde posilovač řizeni?

gigi*

Pojistky u Pasata na vliv serva nemají. Koukni na olej v posilovači.Kdyby ti nešel posilovač ,tak bys velmi těžko točil volantem.

1jara*
iku*
hodnocení

ahoj v passatu mam seriove vyrobeny cd player ,ale od casu co jsem dal auto do opravny tak mi to pise error,ale tape,radio hraje ok jen cd ,ze by profici odpojily baterii?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]