Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda 120 zaseklý volant!

Od: dark* odpovědí: 2 změna:
Zlomil jsem omylem klíček v zapalování a mám bloklý volant nevíte někdo jak se dá vyndat starter aby se volant odblokoval? prosím poraďte...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Předpokládám, že mluvíš o spínací skříňce - startér je vzadu za sedadly u převodovky. A na zablokovaný volant nemá žádný vliv.*smich*
No a spínací skříňka je zasazená a dotažená - pokud se pamatuju -"trhacím"šroubem - tedy šroubem, který se po dotažení utrhne. Z toho vyplývá, ten šroub odvrtat a škříňku vytáhnout. Ale pokud si vzpomínám, samotná spínací skříŇka je ze dvou dílů - zámek je demontovatelný, měly by tam být dva"červíky", které když odšroubuješ, zámek půjde vyndat a vyměnit.
No už je to dlouho, co jsem měl stodvacítku, takže už si detaily nepamatuju. Ale tohle by mělo fungovat. Rozeber spínací skříňku - mělo by to jít.
Hodně zdaru.

dark*
hodnocení

jojo spinací skrinka.. :D...MOC díky srouby tam jsou a mám to venku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]