Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to znamena spatny rozjezd

Od: miluse* odpovědí: 11 změna:
Zdravim,mam dotaz koupila jsem si renaul lagunu 1,6 benzin 2000 rok vse je ok jen pri rozjezdu musim spojku jen na ctvrtku seslapnout aby se auto rozjelo jine rychlosti jdou pri seslapnuti spojky az k podlaze je problem treba pred krizovatkou autu trva tak 5-9vterin nez se rozjede a to fakt line nekdy i chcipne co to prosim muze byt diky za odpoved Mila

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

skuste prohlídnout vedení ke spojce pokud je lanovod tak jestli de volně a nevázne

pokud hydraulika tak jestli neni nekde skříplá hadice či zmáčklá trubička

zažil sem před léty něco takovýho na moskviči

sollik*
hodnocení

1x

Abych pravdu řekl, tak jsem ten dotaz moc nepochopil, ale Lagunu I jsem měl a vím, že byly často problémy se spojkou když se nekoupilo originální spojkové lanko. Ne každá replika pak dokázala fungovat správně (samoštel).

hodnocení

0x

Nějak jsem to nepobral*ee*Ale jestli jsem to pochopil tak vám spojka zabírá v horní polovině a vám trvá 5-10sek. než se do té polohy dostanete a rozjedete?Jestli jo tak je problém ve vás:)Chce to trénik ale né na křižovatce

doplněno 17.01.18 21:14: Miluše já se vás nechtěl dotknout,ale ten váš dotaz je dost nejasný.Třeba "pri rozjezdu musim spojku jen na ctvrtku seslapnout aby se auto rozjelo".Proč na čtvrtku-nejde víc,nevrací se...?
miluse*
hodnocení

Zkouselo to vice ridicu a vas nazor ze je to ve mne si nechte,mam ridicak 20 let mam najezdeno dost km jinak dik za komentar
miluse*
hodnocení

V pohode,pisu jak to je nevim jak to jinak popsat spojka pri rozjezdu zabira ve ctvrtce ,ale pri jinych rochlosti klasika az k podlaze

rqwe
hodnocení

0x

Nedivil bych se, kdyby to mělo spojku lankem a byl zatuhlý bowden, nebo kdyby se pani rozjížděla na 3.

praivo*

Pokud mi internet nelže, tak Laguna má spojku hydraulickou.

cl

Lže. Je tam lanko - 2000 to bude jedničková Laguna.

praivo*

Tak jsem se díval ještě jednou a internet nelže, jenom mě nenapadlo, že to mohlo být podle motoru - podle Autokšeftu 1.9 dCi a 2.2 dT (který měl tazatel na Renault Clubu) hydrauliku měly, ačkoliv ostatní měly lanko.

hodnocení

0x

Zdravím,já se rozjedu ají bez plynu,jen přes spojku,a to mám motor 1.2.Zkus při rozjezdu dát víc plynu.Kamoška měla stejný problém,a nakonec to byla špinavá škrtící klapka. ;)

miluse*
hodnocení

Zdravim zkousel to i manzel stim jet amel ten sami problem,ja mam 20 let papiry a jezdila jsem vsemi moznymi auty ale tohle mi zadne nedelalo dik za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]