Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční autoradio

Od: pavelkrpalek odpovědí: 14 změna:
Dobrý den koupil jsem si autorádio Oneconcept MD-150-BT a při zapojeni v autě na originál ISO konektory se mi na displeji objeví modra obrazovka s nápisem REAR a radio na nic nereaguje.Prosím o radu už nevím co s tím. Díky Pavel.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Rádio se nezapojuje podle konektoru nýbrž podle schématu v přiloženém návodu
Takže vem schéma,voltmetr a prověř zapojení

mkat*
hodnocení

0x

REAR -zadné.

Nemáš náhodov zle prepnuté pripojenie k reprákom.Možno máš prepnuté na zadné repráky a ty ich nemáš napojené.A preto rádio nehrá.Sku ich prepnuť,alebo zapoj aj zadné repráky.

Nepomůže ani stlačení RESET na cca 3 sekundy? Ani úplné vypnutí napájení z baterie?

hodnocení

0x

Máte zapojené pouze ISO konektory a anténu? Nebo i další vstupy, výstupy? A návod má kolik stran? Je tam podrobný popis ovládání nejen autorádia...?

doplněno 15.01.18 16:57:

Tady je zapojení ISO konektorů, pokud máte jiné schéma V tom prvním tam něco pletou i o parkovací kameře...?!?

doplněno 15.01.18 17:10:

Máte toto nebo toto? Zkontrolujte zapojení konektorů, u některých rádií jsou přehozeny občas některé kontakty...

pavelkrpalek
hodnocení

Dobrý den,díky za reakci k autorádio je připojena jen anténa a 2 ISO konektory jinak nic jiného,ted jsem zkoušel znovu připojit a kdyz nastartuju tak radio hraje normálně ale když zhasnu motor tak opět modry displej a nápis REAR.

hodnocení

0x

Teď vidím, že jedno má označení Auna... takže vy můžete připojit i zadní parkovací kameru...i vývod na videopřehrávač...podívám se jak se přepíná na zadní kameru, jestli tam není problém

Chcete-li poskytnout multimediální zábavu i cestujícím na zadních sedadlech, zařízení oneConcept MDD-150-BT odesílá obrazový signál i na externí monitor. K dispozici je také video vstup pro připojení zadní kamery...z popisu

pavelkrpalek
hodnocení

electronic-star.cz/... Mám přesně tohle radio...

hodnocení

0x

Kámoš měl podobný problém, žvejklej drát k repráku v zadních dveřích. Po výměně svazku to už normálně makalo.

pavelkrpalek
hodnocení

Díky za reakci...vyzkouším a uvidíme.

Ale to je blbost.Když to hraje pouze nastartované tak je problém v zapojení napájení a né v repro.Máte nějakou obyčejnou zkoušečku?Chce to proměřit konektory v ISO.Vás zajímá hlavně: 3-musí jít stále napětí 12V ;7:kostra a 8:tam musí jít napětí když otočíte klíčem a vám tam jde asi až když nastartujete,ale proč?*nevi*

Nefunkční autoradio
pavelkrpalek
hodnocení

Díky za reakci,zkusim to promerit snad už něco zjistím proč to radio dělá...Před tím jsem tam měl JVC a vše fungovalo tak jak melo,netusim kde je chyba...
gpstorm

Na pine 3 nieje v ziadnom pripade napajanie 12V memory! To je na pine 4!

gpstorm

Na pine 3 nieje v ziadnom pripade napajanie 12V memory! To je na pine 4! Mas cislovanie z opacnej strany a popisy odzadu

hodnocení

0x

No někdy to je záhada, já měl v autě Sencora, vše šlo normálně, pak porucha, záruční neopravitelná oprava, vrácení peněz. Koupil jsem jiný typ, původní už není k sehnání. Taky Sencor. Stejný zapojení jako u původního i podle manuálu, a po vypnutí rádia vše vynulovaný. Musel jsem přehodit dráty na plusko a na paměť, a už to je v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]