Nejste přihlášen/a.
Máte zapojené pouze ISO konektory a anténu? Nebo i další vstupy, výstupy? A návod má kolik stran? Je tam podrobný popis ovládání nejen autorádia...?
Tady je zapojení ISO konektorů, pokud máte jiné schéma V tom prvním tam něco pletou i o parkovací kameře...?!?
Máte toto nebo toto? Zkontrolujte zapojení konektorů, u některých rádií jsou přehozeny občas některé kontakty...
Teď vidím, že jedno má označení Auna... takže vy můžete připojit i zadní parkovací kameru...i vývod na videopřehrávač...podívám se jak se přepíná na zadní kameru, jestli tam není problém
Chcete-li poskytnout multimediální zábavu i cestujícím na zadních sedadlech, zařízení oneConcept MDD-150-BT odesílá obrazový signál i na externí monitor. K dispozici je také video vstup pro připojení zadní kamery...z popisu
Kámoš měl podobný problém, žvejklej drát k repráku v zadních dveřích. Po výměně svazku to už normálně makalo.
Ale to je blbost.Když to hraje pouze nastartované tak je problém v zapojení napájení a né v repro.Máte nějakou obyčejnou zkoušečku?Chce to proměřit konektory v ISO.Vás zajímá hlavně: 3-musí jít stále napětí 12V ;7:kostra a 8:tam musí jít napětí když otočíte klíčem a vám tam jde asi až když nastartujete,ale proč?
No někdy to je záhada, já měl v autě Sencora, vše šlo normálně, pak porucha, záruční neopravitelná oprava, vrácení peněz. Koupil jsem jiný typ, původní už není k sehnání. Taky Sencor. Stejný zapojení jako u původního i podle manuálu, a po vypnutí rádia vše vynulovaný. Musel jsem přehodit dráty na plusko a na paměť, a už to je v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.