Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Puegeot 1007 - jaké je to auto?

Od: karlosdos* odpovědí: 4 změna:

Poraďte mi prosím ,jaké má klady a na co si dát pozor? Jeto auto z r.2005

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

tipcars.com/...

autorevue.cz/...

Při koupi ojetiny - buď necháte udělat TK nebo si domluvíte řádnou kontrolu v aut.servisu Peugeot. Obé platíte vy v případě dobrém stavu vozu a následné koupi, při negativech platí prodejce.

Kdo nesouhlasí, něco tají - nekoupil bych.

asd1
hodnocení

0x

Je za dobrou cenu, že? Dveře jsou opravdu perla... A žrát to bude i s motorem ve výborným stavu víc než to tvý Punto...

Nevim proč si dělat pakárnu a uvažovat o podobných nesmyslech... Pokud chceš vyměnit auto, tak si kup Pandu ve slušným stavu (vyšší posez, lepší výhled i nasedání = pro starší lidi vhodnější)

karlosdos*
hodnocení

Děkuji za radu,ale tomu nevěřím,že to bude žrát víc než to moje Punto. Já teď jezdím za 9-10l/100.

V Pandě jsem jezdil s kolegyní z práce,je to strašně malý a neřekl bych,že se tam lépe nastupuje.Já jsem objemnej 187/110.

Mám ve výhledu ještě IDEU a nebo FORD FUSION.také se mi líbí MIC. COLT.

asd1

Ano, ve městě to bude žrát 9-10. A na tom Puntu máš problém s motorem, akorát jsi to nenašel... Zkontroluj rozvody, tlaky válců, načti live data a podívej se jaký hodnoty dávají čidla - obecně věci které mají vliv na bohatost směsi. Ta 1,2 8V je jednoduchý motor kde těch problémů být moc nemůže, a opravdu to je jeden z nejlepších malých motorů co kdy byly vyrobeny...

Fusion je OK, ale za jednoho Fusiona si koupíš dvě Punta (při stejným stavu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]