Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vazelína v manžetě

Od: favo123 odpovědí: 10 změna:
Čus chtěl bych se zeptat měnil jsem manžetu a v balení nebyla vazelína a potřeboval jsem nutně jezdit tak jsem ji tam nedal musím manžetu znovu otevřít a dat ji tam nebo to stačí bez?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radajz*
hodnocení

3x

Vůbec nepíšeš jakou manžetu jsi měnil, takže těžko radit.

Pokud je ale řeč o manžetě na homokineťáku, tak bez, to rozhodně nestačí. Jedině, že máš v úmyslu ho brzo měnit. Všechny vzájemně se pohybujicí části se musí nějakým způsobem mazat.

favo123
hodnocení

Ano na homokinetickem kloubu dobře dodam ji tam stačí klasická nebo musí být ta speciální?
radajz*

Kup molybdenovou. Když zajdeš do mototechny, tak tam prodávají přímo určené pro homokineťáky.

favo123
hodnocení

A kolik tak bude stát
radajz*

Do 50Kč s přehledem.

favo123
15.01.18 10:47
hodnocení

Ok dík

danys*
hodnocení

0x
Můžeš jezdit bez ní a rovnou si kup novy kloub a pak tam dej i vazelinu. Zřejmě budeš dobrej paťák! Nemám vazelinu,tak ji tam dávat nebudu :-D

hodnocení

0x

Co nevidět se tu zřejmě objeví otázka: "něco mi mlátí v předním kole a cuká volantem, co to může být?" :-D

favo123
hodnocení

Ano byl to prasklý homokinetický kloub proto jsem ho měnil

hodnocení

0x
A hlavně ja bych to znova rozebral ten kloub dukladně vymyl v naftě technickým benzínu nebo jiném čističi a až poté tam cpal nové mazivo
Jinak když sem neměl po ruce todle spešl mazivo tak sem to párkrát taky už řešil plastickým mazivem na ložiska a neni problém
Furt je lepší když to něčim maže než když tam necháte starej ztvrdlej bordel nebo nedáte nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]