Čus chtěl bych se zeptat měnil jsem manžetu a v balení nebyla vazelína a potřeboval jsem nutně jezdit tak jsem ji tam nedal musím manžetu znovu otevřít a dat ji tam nebo to stačí bez?
Vůbec nepíšeš jakou manžetu jsi měnil, takže těžko radit.
Pokud je ale řeč o manžetě na homokineťáku, tak bez, to rozhodně nestačí. Jedině, že máš v úmyslu ho brzo měnit. Všechny vzájemně se pohybujicí části se musí nějakým způsobem mazat.
favo123
Ano na homokinetickem kloubu dobře dodam ji tam stačí klasická nebo musí být ta speciální?
radajz*
Kup molybdenovou. Když zajdeš do mototechny, tak tam prodávají přímo určené pro homokineťáky.
A hlavně ja bych to znova rozebral ten kloub dukladně vymyl v naftě technickým benzínu nebo jiném čističi a až poté tam cpal nové mazivo Jinak když sem neměl po ruce todle spešl mazivo tak sem to párkrát taky už řešil plastickým mazivem na ložiska a neni problém Furt je lepší když to něčim maže než když tam necháte starej ztvrdlej bordel nebo nedáte nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.