Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PASSAT - Nešlo řadit

Od: dsafasdsa odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

dnes jsem jel a zničeho nic jsem nemohl zařadit jinou rychlost, nejdříve to jen tak drhlo a pak jsem nemohl řadit vůbec, tak jsem auto odstavil, počkal asi 5 minut a najednou vše bylo ok, řadit jsem mohl jako dříve, úplně lehce. Je u passatu 1.9 TDi 96 kw, 2002. Nějaká kapalina na řazení? Prosím o pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Řazení je řešeno většinou lankem,ale je i hydraulika.U tebe mi připadá spíše nedostatek převodového oleje,pak nefungují synchrony a převodovka strašně drhne.Zkus se podívat ,kolik je oleje v převodovce!

JABRAKA

sadas
hodnocení

Děkuji mnohokrát, můžeš mi poradit jaký převodový olej patří do VW PASSAT 1.9Tdi 96kw, rk. 2002?

papene*

:)nformace o druhu oleje jsou uvedené v servisní knížce.

Je důležité vědět jaký olej právě ve vozu máte, jaký druh aby nedošlo k poškození motoru.

doplněno 03.12.09 20:56:

Tady vám poradí: autostangl.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]