Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych otázku, vždycky mi doklady dělal autobazar ted tam jdu já. Jedná se o převod, musím mít : Přihlášku k registraci vozidla do registru silničních vozidel? Mám Kupní smlouva, Velký technický průkaz, Malý technický průkaz,Doklady totožnosti, popř. ověřenou plnou moc, Protokol o evidenční kontrole vozidla a zelenou kartu.
Potřebujete vypněnou žádost o změnu vl/..., lze vyplnit i na místě.
dieselem zmiňovaný soupis potřebných dokumentů je i součástí mnou uvedené žádosti (stačí odrolovat až na konec)
Takže to není kupní smlouva? Ten formulář píšou ,Přihláška, má údaje mé i prodávajícího. No radši jsem to vyplnil at tam potom nemám starosti s vyplnováním. Díky
Je tu jen jedna dobrá odpověď-rádce Ampéra
Jinak pokud byste to tady prohledal najdete tu dostatek rad co je třeba při zápisu změny.
Jsou to osobní doklady kupujícího a prodejce nebo plné ověřené moci jednoho popřípadě obou na třetí osobu, dála protokol o evidenční nebo o technické kontrole,doklady od vozidla-ORV1 a ORV2 (postaru TP velký techničák a OTP-malý techničák) a zelenou kartu.Kupní se nepředkládá tu si doma uschovejte pro jistotu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.