Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod vozidla

Od: frana09* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, měl bych otázku, vždycky mi doklady dělal autobazar ted tam jdu já. Jedná se o převod, musím mít : Přihlášku k registraci vozidla do registru silničních vozidel? Mám Kupní smlouva, Velký technický průkaz, Malý technický průkaz,Doklady totožnosti, popř. ověřenou plnou moc, Protokol o evidenční kontrole vozidla a zelenou kartu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Potřebujete vypněnou žádost o změnu vl/..., lze vyplnit i na místě.

doplněno 14.01.18 15:13:

dieselem zmiňovaný soupis potřebných dokumentů je i součástí mnou uvedené žádosti (stačí odrolovat až na konec)

hodnocení

3x
Nevím co je to ta přihláška ale musíte vyplnit formulář o preregistraci nebo převodu vozidla. Tam uvedete auto, svoje údaje a údaje bývalého majitele. K tomu potřebujete plnou moc nebo přímo osobu.
frana09*
hodnocení

Takže to není kupní smlouva? Ten formulář píšou ,Přihláška, má údaje mé i prodávajícího. No radši jsem to vyplnil at tam potom nemám starosti s vyplnováním. Díky

xenofob

Nevík kde se píše o přihlášce k registraci ale ta se nepužívá od silvestra 2014,

Bylo by vhodné podívat se na webová stránky vlastního města a nehledat rady na pochybných webech

dnes si webové stránky s názvy jako dorpavníinspekloráty můžete založit i vy sám...a psát tam také můžete co chcete

majsterjoe*

A nějaký odkaz na správné řešení by byl?

hodnocení

2x

Je tu jen jedna dobrá odpověď-rádce Ampéra *palec*

Jinak pokud byste to tady prohledal najdete tu dostatek rad co je třeba při zápisu změny.

Jsou to osobní doklady kupujícího a prodejce nebo plné ověřené moci jednoho popřípadě obou na třetí osobu, dála protokol o evidenční nebo o technické kontrole,doklady od vozidla-ORV1 a ORV2 (postaru TP velký techničák a OTP-malý techničák) a zelenou kartu.Kupní se nepředkládá tu si doma uschovejte pro jistotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]