Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta do 350 000 kč

Od: misaa* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit chci koupit auto nejlépe 2017/18 do 350 000 Kč. Jaké jsou dobré a spolehlivé značky aut.

Jaký máte názor na auta 1) Opel Crossland X

2) Citroen C3 AIRCROSS

Nebo poraďte jinou značku aut do té cenové relace. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Obě auta jsou na trhu krátce, jejich douhodobá výdrž je zatím ve hvězdách.
.
Zkuste se poohlédnout po autech, co jsou prověřeny časem (jsou na trhu alespoň 3-4 roky) i najetými kilometry a jsou zároveň i spolehlivé a v cenovém limitu...
... Mitsubishi ASX, Dacia Duster, Renault Captur, Nissan Juke, Opel Mokka, Kia Soul.
Cé trojka je na trhu cca od roku 2002. To je málo? No nic, čtyři z mých šesti aut co jsem měl byly Citroeny takže ti asi bude jasné co bych si vybral já :) C3 je pro mě sice dost malý a dost mi vadily ty robotizované převodovky které moc chvály mezi recenzemi nedostaly, takže bych dal přednost manuální převodovce. Na druhou stranu ty motory 1124 a 1.4 byly odjakživa jedny z nejspolehlivějších na trhu a antikorozní ochrana Citroenu je taky pověstná. Stejně tak pohodlí za jízdy. I zarytí oktávkáři mi často po svezení v Citroenu přiznávali že tak pohodlné auto nemaji.
hiruzyhigi

C3 z roku 2002 je úplně jiné auto jako je Citroën C3 Aircross. Úplně jiné.

Je to stejné asi tak jako srovnávat jedničkovou Škodu Fabii a nové Yeti.

To snad nemyslíš vážně že c3 je od 2002 stejná. Z mojí zkušenosti, od každého faceliftu nebo změny je kvalita dosti výkyvná a nejistá.
C3 Aircross i Grandland X jsou loňský novinky.
Nechápu, proč do toho pleteš první generaci C3.
Ujasni si co chceš a pak se zeptej znovu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]