Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám problém s fabií, rok výroby 2002, hatchback, 1.4 MPI.
Stává se mi že se mi chytne motor třeba až na pátý nastartování. Chcíplo mi to dokonce i když jsem jel na 4. rychlostní stupeň. Dal jsem auto do servisu a vyčistili mi klapku. Ale mně se rozsvítila kontrolku katalyzátoru když mi to chcíplo ale prej jim diagnostika nic o katalyzátoru neřekla. No po tom co mi vyčistili klapkiu už mi kontrolka katalyzátoru při chcípnutí nesvítí. Týden jezdím bez problému a pak třeba mi to chcípne a chytne se to zas na pátý otočení kíčem. A pak zase týden dobrý a tak dokola. Bylo mi doporučeno tankovat benzín jinde a projet auto, jezdím totiž každým den do práce jen 5 km a 5 km zpátky, takže 10 km za den. Prý autu tyto krátké vzdálenosti neprospívají. Co je na tom pravdy? Víte prosím jak vyřešit problém s chcípáním auta? Moc díky za odpověď.
Osobní zkušenost s Fabií 1 ročník 2000, hatchback, 1.4 MPI. Chování úplně stejné, občas jsem zůstal před křižovatkou, když naskočila zelená, občas nešlo nastartovat...pomohlo očištění konektorů vstřikovačů...to byl podzim 2016, od té doby klid...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.