Zdravím,můžou dát pokutu na základě kamery palubní, když řidič proti jedoucího vozidla zastaví a v proti vozidlo pojede bez propuštění chodce. Chodec stojí na chodníku a čeká.. je možné utvrdit řidiče (pokutovat) na základě dash cam. Děkuji.
Myslím, že tohle ti žádná policie nevezme a nemá cenu to řešit. Škoda času nosit takový záznam na policii. Každopádně palubní kamera se určitě hodí. Nikdy nevíte co se může přihodit. Já jsem radši koupil i se zadní kamerou. Zatím naštěstí jsme nikdy nepoužil, ale jistota je jistota.
pochybuju ze to bude nekdo vubec resit, takovou pitomost
navic nikde neni psano ze ma chodec absolutni prednost, taky se mi stane ze auto naproti zastavi a ja ne, pokud jedu treba 50km/h a uz bych to bezpecne nestihl tak radeji projedu nez skocit na brzdy a nekdo zamnou to do me napali
Chtěl by jsi bonzovat? Naštěstí máš smůlu a záznam z kamery je použitelný jenom při nehodě, kdy s tím nemám žádný problém, protože je aspon jasné co a jak se stalo. Na natáčení a dokumentování přestupků tu máme policii
danys*
Nedělej ze sebe hlupáka, tazatel má zřejmě strach, aby jeho někdo nenaprášil!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.