Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK kopie

Od: rudolf* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den zitra bych mnel jit na STK a ztratil jsem velky technicky prukaz,ale mam ho v pocitaci naskenovany bude to stacit takova kopie?nebo si musim zajit vyridit Duplikat za ten ztraceny, Dekuji predem za odpoved

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Musite mit duplikat. Na tiskarne si muzu vytisknout co chci.

jurajjuraj*
hodnocení

2x

pouze original/ duplikat, zadne kopie apod vam nevemou

hodnocení

2x

A) Zajděte tam kde jste si auto přihlašoval na sebe-dopravní odbor -evidence MV příslůušného úřadu

B) Zkuste na lampárně kde to půjde lépe!

Která je asi správná? smaozřejmě že za A) .Jen tak mim to by každého i podprůměrně inteligentního člověka napadla že kopie= padělání dokladu je trestné!Takže před odjezdem na STK si zejedte na odbor dopravy... a vyřidte si duplikát ORV (dříve se to jmenovalo TP ,dnes už Vám vydají nově -ORV díl 2).Samozřejmě za nějaký obnos, Bez toho nemá smysl na STK jezdit.

doplněno 09.01.18 18:50:

No právě, to je pro blbce, kteří neví co je to ORV část 2, proto to museli napsat do závorky pod název!

Pořád se to (druhým jménem) jmenuje Technický průkaz. viz

xenofob
hodnocení

2x

nechápu jak může někdo ztratit velký technický průkaz, je to papír velký jako sloní ucho na délku 45 cm to v celé EU nemá obdoby...já mám lepší nápad, udělat si doma konečně pořádek, doklad najít...nechodit zbytečně dělat frontu na dopravní úřad tam by měl chodit jen ten kdo něco skutečně potřebuje

já mám ke každému autu a ke každé motorce desky kde mám vše

asd1

Nikdy neříkej nikdy - počkej až budeš zoufale hledat ty desky a přemýšlet kam jsi je mohl založit ;)

xenofob

já nemám modrou knížkuv a od absolvování "vojny" mám návyky na celý život...na rozdíl od dnešní generace :-P

V tomto se Vás musím zastat p.Xenofobe-také mám doklady od všech auta na jednom místě , všechny hezky u sebe! a to nejen od aut co jsou provozní,dokonce od aut zrušených (tam jen doklady o zrušení se záznamem z úřadu + TP se zápisem+ provozní sešity=šk.-sešit kde si vedu opravy,ceny ND...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]