Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obraz- HUD displej

Od: radim3* odpovědí: 9 změna:

Prosím o zkušenosti ohletně HUD displeje A8 5.5 palce,zda-li je možné zařízení použít i bez nalepení ty reflexní folie na sklo.Kabeláž a věci k tomu nejsou problém,ale rád bych věděl rozdíl mezi projekcí na čisté sklo a ne folii.Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

2x
Ve dne to bude trochu hůře vidět.
radim3*
hodnocení

Honí se mi hlavou myšlenka to dát co nejblíž sklu,ale stejně to asi nepomůže.Folii se nevyhnu.

PS:Celou tuhle kravinu jsem si pořídil,abych viděl aspon na tachometr,mám 196 cm,sedačka na maximum,volant nahoře a nevidím při jízdě ani na kontrolky.Když se otočím vlevo čumím do středového sloupku a volantem můžu točit kolenama.Citroen C4 2.generace,asi opravdu jsem jako řidič mimo normu*zed*.

O tomto problému bych mohl psát knihy - měřím 205cm a na to skutečmě není ergonometrie současných aut připravena. A když denně trávím mnoho hodin za volantem, tak jsem auto vybíral podle toho, abych se do něj pohodlně vešel. Takže jezdím Peugeotem Partner Teepee - sice je to almara, ale jezdí se v tom fajn.

radim3*
hodnocení

c4 2.generace není žádná almara,ani snad skřínka.Je to pohodlná kára,bohužel pro mně krapet malá.Takže ten HUD displej mi přijde jako řešení z nouze.Kraviny na displeji resp. na okně mně nezajímají(otáčky,spotřeba atd.),je důležitá ta rychlost.Vše mám v autě nachystáno,zítra přiveze PPL ten zázrak a vyzkouším to.Nejdřív bez folie.

vernon
Tak to buď rád, že nemáš BMW 3. To je pro lidi bez nohou a bez krku :-D
radim3*
07.01.18 16:51
hodnocení

*uf*

Nojo C4 .. ty sloupky jsou fakt předimenzovaný. To zlatá Xsara. Myslel jsem že když je to nástupce Xsary, tak to bude proti Xsarám zlepšení ale krom toho, že ten motor jede lip, je to auto pro mě celkem zklamání. Kufr menší, výhled na předek žádný dozadu to samý, to není okno ale střílna :( Couvačka v nárazníku věčně špinavá takže od ní je vidět kulový. Zrcátka mají tak velký nepokrytý mrtvý úhel že by člověk přehlédl i slona. Škoda, je to pěkný a pohodlný auto ale ergonomicky totálně odfláknutý. Co se týče Hud displeje, mohl jsi vyzkoušet mobil s programem Torque a BT.obd ELM. Já myslím že za plného slunce budeš stejně vidět prd.
radim3*
hodnocení

Já vím,za sluníčka to bude tak či tak na hov...,ale aspon něco uvidím.Ted vidím akorát tak kontrolky směrovek a horní část volantu.Prostě jsem si udělal pohodlí - relatívně-,sedím dolu a vzadu,volant na max nahoře a tachometr v prd...Takže uvidím zítra .

No jak říkám - stačí bluetooth OBD a torque na mobilu. Mobil si pak můžeš dát kamkoli, kde na něj budeš vidět a v noci má možnost zrcadlení jako HUD. Všechny kontrolky nenahradí ale máš tam možnost na tahat spoustu zásuvných modulů které si program načítá z řídící jednotky motoru. Akorát pro zobrazení rychlosti musíš mít zapnutý GPS.
doplněno 07.01.18 19:43: A nebo si můžeme auta vyměnit :) Před faceliftem co mám já měly C4 tachometr v kapličce uprostřed a volant stavitelný ve dvou osách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]