Nejste přihlášen/a.
tachometrovych 260km/h po dalnici v nedeli dopoledne takze celkem zadne auta , zazitek tak nejak normalni, proste jedes a slapnes tomu :D
danys nevim kde si videl fabii co jezdi 260 ale to je fuk, a pokud soudis podle auta kdo je zebrota nebo ne tak to si na tom celkem bidne
znam treba cloveka ktery je multimilionar, mozna uz v dnesni dobe miliardar a jezdi 17 let starym volvem , je to pro zebrota? zajimave , az dospejes pochopis ze jestli je nekdo zebrota nebo ne nerozhodujou jenom penize
Tak třeba Favorit s 43kw motorem, který fičí 160 je docela adrenalin. Klepe se to jak ratlík Jednou jsem to zkusil, kdybych to měl dělat znova tak bych se už asi neodvážil- už to přece jen není takový mladík, veterán můj.
Přes 200km/h jsem párkrát v životě jel - asi prvně to bylo s Fordem Scorpio - to byl šestiválec myslím 2,9l - jo, to bylo paráda, se Superbem 3,6 to taky bylo docela príma, kupodivu jsem bez potíží 200km/h překonal i v Octavia II Tour 1.6 benzin - ale to auto má lehký předek a je v takovým fofru poněkud nejisté.
Každopádně jsem to vždy prováděl na německých dálnicích, většinou v noci, nebo za minimálního provozu.
V supersporu jsem nikdy nejel, to nejsou auta stavěná na lidi mé výšky. Do toho bych se prostě nenaskládal
Se svým Volvem jsem dal něco přes 250km/h dle GPS. Měl jsem několik dní Nissan GT-R a 300km/h nebyl problém. Dal by více, ale byl provoz.
Ale max. rychlost jsem zkoušel hlavně ze zvědavosti. Nějak nechápu, že si za to někdo zaplatí. Samotná rychlost je docela nudná. Stejně tak, když letím letadlem mnohonásobně rychleji.
Z čeho jsem byl vyndaný, tak byla spolujízda s profíkem s Mitsubishi Evo na uzavřené trati.
Nevím proč se to tu řeší, když má auto v techničáku 200km a je v kondici tak to prostě udělá, jde jen o to, zdy je na to silnice vhodná a zda si troufnu porušit zákon... A když má 240km v techničáku, tak to nějaký kilometry na tachometru udělá pak ještě navíc... Ale na druhou stranu je pravdou, že znám hodně lidí co si hrají na zámožné, jako že mají drahá a relativně silná auta a pak jezdí na sjetých kolech, používají výhradně náhradní díly Starline či Topran...
Kdysi dávno, Škoda 120, Německo... vytáhli jsme to až na 130 km/h. Vím, nic moc, ale je to jediná jízda, kterou si pamatuji. Ne pro tu rychlost, ale proto, že jsem doufala, že se to auto nerozpadne M.
Je pravda, že 130 (ne tachometrových, ale opravdu podle GPS) se mi podařilo dosáhnout i se svojí čtyřkvaltovou Škodou 105... a byla to asi nejadrenalinovější jízda ze všech zatím
Tak než s Š120 (neměl jsem z ní moc pocit auta, byla to taková krabice) jsem měl závodničtější pocit s Š110 už při 110 km/h, tam člověk seděl tak nízko, že měl pocit, že jede mnohem rychleji, A taky ten klasický zvuk motoru zezadu.. Nebo jízda na sněhu. S kostkou vzorkem na zadku s tím šlo na sněhu dělat cokoli (teda krom brždění , ale ručka to jistila ). Miloval jsem, když sněžilo, vločky v reflektorech vypadaly jak spořič Win95 - průlet galaxii a zadek auto tak krásně vyhrabával ze zatáček..
To už ti mladší nepamatují, ale dřív fakt normálně v zimě padával sníh a často se držel i týdny..
Před lety jsem jel se známým, co si koupil novou Fabii s dvoulitrovým benzínem. To jelo bez potíží přes 200. Dobrý, ale jednou stačilo.
To podstatně lepší zážitek byla sice krátká, ale o to zábavnější jízda s Emilem Trinerem v Octavii WRC. Přeci jen, dívat se na cestu, při jízdě vpřed, bočním oknem, má něco do sebe.
To muselo být hodně předělaný Probe.
Protože i tomu nejsilnějšímu motoru z výroby chybí alespoň 100 koní, aby dosáhlo reálných 250km/h.
Jelikož lidský tělo nedokáže nijak rychlost vnímat, tak to žádnej zážitek není. Já jel nejvíc tachometrových 195km/h s OII 1,9TDI na kousku dálnice v Itálii. Už bych ale do takovýho rizika nešel, řidičák mám fakt rád. Ale jak říkám, žádnej zážitek z rychlosti samotné člověk nemá. Takže doporučuju spíš WRC nebo truck trial. U toho Lamba se dá ocenit zrychlení a vzhled, ale to je tak všechno. Samozřejmě, že na okruhu se zatáčkama to je taky zážitek, ale s rallye se to nedá srovnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.