Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mlhovky porucha jak opravit?

Od: 7ondra7* odpovědí: 3 změna:

Zdarec všichni potřeboval bych radu přestaly mi fungovat zadní mlhovky spínač svítí ale žárovky ve světlech už ne a dále mi nejdou výstražné blinkry předem díky všem za rady.Jo auto mám VW GOLF 2.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ondro, ale to může být mnoho závad, zkrátka bez měření není vědění. Pokud máte měřák a schéma, začněte od místa kde svíti kontrolka. Nebo se zastavte s servisu na radu, (budete lhát) "páč Vám říkali, že se to musí vyměnit" a vy nevíte co? Nebo kutil soused,,,,,,,

doplněno 03.12.09 15:35: "spínač svítí" kdy svítí, když rozsvítíte mlhovky? Nebo kdy? Zapínáte světla dobře?

kjanik112*
hodnocení

0x

Omlouvám se, jestli to říkám zbytečně-mlhovky svítí jen při zapnutých tlumených nebo dálkových světlech.Už jsem viděl usilovné opravování této "závady".

ar*
hodnocení

0x

Postup bývá většinou takový.Kontrola pojistek jeslti nejsou prasklý nebo zaoxidovaný,pokud jsou vpořádku tak vzít mulimetr a změřit jesli jde k žárovkám proud (kontrola žárovek) pokud tam prou jde tak překontrolovat kostru.Pokud ne tak proměřit vypínač ,no a pokud i ten funguje tak potom jít po kabelech kde je zrada.

U blinrů to je podobné.Pojistka ,relátko,vypínač a kebely.

Přeji aby to byly jen pojistky jinak hodně úspěchu a pevné nervy jestli to je v kabelech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]