Nejste přihlášen/a.
Zdarec všichni potřeboval bych radu přestaly mi fungovat zadní mlhovky spínač svítí ale žárovky ve světlech už ne a dále mi nejdou výstražné blinkry předem díky všem za rady.Jo auto mám VW GOLF 2.
1x
Ondro, ale to může být mnoho závad, zkrátka bez měření není vědění. Pokud máte měřák a schéma, začněte od místa kde svíti kontrolka. Nebo se zastavte s servisu na radu, (budete lhát) "páč Vám říkali, že se to musí vyměnit" a vy nevíte co? Nebo kutil soused,,,,,,,
doplněno 03.12.09 15:35: "spínač svítí" kdy svítí, když rozsvítíte mlhovky? Nebo kdy? Zapínáte světla dobře?
0x
Postup bývá většinou takový.Kontrola pojistek jeslti nejsou prasklý nebo zaoxidovaný,pokud jsou vpořádku tak vzít mulimetr a změřit jesli jde k žárovkám proud (kontrola žárovek) pokud tam prou jde tak překontrolovat kostru.Pokud ne tak proměřit vypínač ,no a pokud i ten funguje tak potom jít po kabelech kde je zrada.
U blinrů to je podobné.Pojistka ,relátko,vypínač a kebely.
Přeji aby to byly jen pojistky jinak hodně úspěchu a pevné nervy jestli to je v kabelech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.