Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia 1.3 - špatně startuje

Od: zogi odpovědí: 6 změna:

Zdravíčko,
mám na felicii problém se startováním. Mám 1.3 MPi s přestavbou na plyn. Když chci zastudena nastartovat tak musím několikrát otočit klíčkem a pak při přidání plynu to chytně a tak 1-2 minuty se to při přidání přidušuje, prostě jak kdyby tam nechtěl týct benzín a obecně se tomu v benzínu moc nehce do otáček, dříve byl problém jen se startama za studena, teďka už to dělá i za tepla, jen nemusím tak dlouho čekat, ale je znát že proti LPG při přidání plynu se tomu do otáček chce o něco méně. Svíčky jsou vyměněny. Můj tip směřuje na čerpadlo nebo filtr. Pokud to bude čerpadlem, mám náhradní sehnat origo někde na vrakáči, nebo spíše nějakou druhovýrobu? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jestli si ten palivovej filtr v životě neměnil začni u něj

hodnocení

0x

Zdravím,muže odcházet to čerpadlo,nebo může být přicpaný palivový filtr,nebo ještě můžou být přicpané vstřikovače.Ještě to napoj na diagnostiku a podívej se kolik má tlak palivový čerpadlo.

Přicpané vstřikovače*smich**smich**smich* Dobrý blábol.

doplněno 04.01.18 11:25:

@vernon: Protože vstřikovače buď fungují nebo nefungují. Za celý svůj život a se zkušenostmi v autoopravárenství jsem se nesetkal s "přicpanými" vstřikovači*smich**smich**smich*

vernon
04.01.18 11:04
Pročpak?
vernon
04.06.19 15:06

kouja
hodnocení

0x
Take sem to tak mel , stah sem si vag com a koupil kabel, chyba vstriku 1 a 2 , na vrakáču sem vzal vstřiky , vymenil a je po problemu , ty biosložky v benzinu delaj bordel , benzin nevydrži tak jak kdysi a zasere se to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]