Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
mám na felicii problém se startováním. Mám 1.3 MPi s přestavbou na plyn. Když chci zastudena nastartovat tak musím několikrát otočit klíčkem a pak při přidání plynu to chytně a tak 1-2 minuty se to při přidání přidušuje, prostě jak kdyby tam nechtěl týct benzín a obecně se tomu v benzínu moc nehce do otáček, dříve byl problém jen se startama za studena, teďka už to dělá i za tepla, jen nemusím tak dlouho čekat, ale je znát že proti LPG při přidání plynu se tomu do otáček chce o něco méně. Svíčky jsou vyměněny. Můj tip směřuje na čerpadlo nebo filtr. Pokud to bude čerpadlem, mám náhradní sehnat origo někde na vrakáči, nebo spíše nějakou druhovýrobu? ![]()
Zdravím,muže odcházet to čerpadlo,nebo může být přicpaný palivový filtr,nebo ještě můžou být přicpané vstřikovače.Ještě to napoj na diagnostiku a podívej se kolik má tlak palivový čerpadlo.
Přicpané vstřikovače![]()
![]()
Dobrý blábol.
@vernon: Protože vstřikovače buď fungují nebo nefungují. Za celý svůj život a se zkušenostmi v autoopravárenství jsem se nesetkal s "přicpanými" vstřikovači![]()
![]()
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.