Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
mám na felicii problém se startováním. Mám 1.3 MPi s přestavbou na plyn. Když chci zastudena nastartovat tak musím několikrát otočit klíčkem a pak při přidání plynu to chytně a tak 1-2 minuty se to při přidání přidušuje, prostě jak kdyby tam nechtěl týct benzín a obecně se tomu v benzínu moc nehce do otáček, dříve byl problém jen se startama za studena, teďka už to dělá i za tepla, jen nemusím tak dlouho čekat, ale je znát že proti LPG při přidání plynu se tomu do otáček chce o něco méně. Svíčky jsou vyměněny. Můj tip směřuje na čerpadlo nebo filtr. Pokud to bude čerpadlem, mám náhradní sehnat origo někde na vrakáči, nebo spíše nějakou druhovýrobu?
Zdravím,muže odcházet to čerpadlo,nebo může být přicpaný palivový filtr,nebo ještě můžou být přicpané vstřikovače.Ještě to napoj na diagnostiku a podívej se kolik má tlak palivový čerpadlo.
Přicpané vstřikovače Dobrý blábol.
@vernon: Protože vstřikovače buď fungují nebo nefungují. Za celý svůj život a se zkušenostmi v autoopravárenství jsem se nesetkal s "přicpanými" vstřikovači
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.