Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatná láhev

Od: jofre odpovědí: 4 změna:

omylem jsem nalil z láhve ,kde mělo být aditivum do nafty,nemrznoucí směs do ostřikovačů do nafty(měl jsem to naředěné s naftou na zimu a kluci to použili jinam a nalili tam nemrznoucí směs do ostřikovače)je to průser?mám to nechat raději vyčistit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
A kolik jsi tam toho nalil? 1dc,1l,10l nebo celý sud?
Pokuď deci,tak to neřeš...natankuj plnou...
jofre
hodnocení

litr do asi 20l nafty

No prima - to máte docela dost vody v nádrži. Určitš bych to auto nestartoval, nádrž vypustil

BTW - aditiva považuji za naprostou zbytečnost, ale i kdybych připustil, že to k něčemu může být, prozraďte, kterého aditiva je nutný nalít litr do nádrže?

jofre
hodnocení

měl jsem to namíchané s naftou,velký panák do litru nafty a pak do auta,měl jsem to nachystáno pro 5aut a kluci mi jednu přehodili,děkuji za info,ještě se mi to nestalo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]