Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké malé auto kolem 50 tisíc?

Od: stepm® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chtěl bych pořídit malé auto kolem 50 tisíc, které by sloužilo jako záložní pro všechny členy rodiny a jinak by s ním občas jezdila matka - z toho důvodu by mělo být co nejmenší. Většinu času by tedy stálo v garáži. Nutná výbava je posilovač a ABS. Napadl mě Hyundai Atos Prime 1.1 - splňuje výbavu a za tu cenu se dá sehnat i ročník 2008. Uvedená cena není pevná, za lepší nabídku si připlatím, spíš to ale pro náš účel nemá smysl. Díky všem za tipy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Panda s motorem 1,2 - z malých aut jedno z nejlepších... Nebo Punto se stejným motorem, to je o něco levnější. Poměr výkon - cena asi nejlíp Punto 2 o FL (velký světla)

hodnocení

No vidíte, na Pandu jsem zapomněl, díky za tip ;)

investator
hodnocení

0x
Za mě jednoznačně Fiat Stilo
hodnocení

Stilo určitě ne, to je už pro ni docela velký a hlavně je to šmejd, bez urážky.
Mělo ho několik známých a věčně stáli v servisu. Poruchy elektro, koroze...

Za mě jednoznačně žádný FIAT. Ani Hyundai nepovažuji za ideální řešení.

Myslím, že by stálo za úvahu něco z "kolínské trojky" - mrňavé Toyota, Peugeot a Citroen, ovšem nevím, zda jsou k sehnání za tu cenu.

krtek66
hodnocení

0x

Panda nebo "Vykvičento"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]