Nejste přihlášen/a.
Stahněte si schema elektroinstalace, podívejte se, kde se potkává napájení přístrojivky a světel (může to držet relé) a prokděte všechna místa, kde může být blbý kontakt (pojistky, spínač, relátka, kostra...). Typicky vadný bývá přepínač dálková/potkávací, ale ten to asi tentokrát nebude, protože to mizí ještě před ním, nebo na kostře. Jiná auta (co felicie nevim) mívají levé a pravé světlo zvlášť obvod, aby při první poruše nebyla tma, tady se to bude sbíhat asi právě na relátku.
Mrkni na toto jestli z toho něco vykoumeš...
Jinak Felicie má takzvané odlehčovací relé (je normálně v pojistkové skříňce), které jsem v žádném zapojení nenašel, ale funguje takto: přes relé je hnané nějaké hlavní napětí do dalších obvodů a na relé je + pól. Druhý konec relé je ve skutečnosti uzemněn přes startovací cívku starteru. Když startuješ, tak přivedeš na startovací cívku + pól a tedy relé odpadne. Už jsem se s tím vydrbal... Okolo toho najdeš hodně v diskuzích. Jen tak zběžně zkontroluj faston co jde do cívky na starteru, zda tam není vakl. Ale když nejdou světla, mám pocit že se vypne spolu s tím i rádio, klakson atd.
Stává se, že se uvolní pájené konektory na pojistkové skříňce. Několikrát jsem tuto závodu odstraňoval a vždycky to bylo tím. Tedy demontovat plošný spoj a celý přeletovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.