Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální alu kola

Od: kuba78 odpovědí: 3 změna:

Ahoj měl bych jeden dotaz chtěl bych si koupit na mého nového golfa originální alu kola ale nevím kde je koupit,chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte o nějáké stránce kde je mají ukázané včetně ceny,nikde nemohu nic najít a do autorizovaného servisu se mi nechce hned chodit když ani nevím jaké chci

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud máš nového Golfa tak jako nového tak ve značce bys je měl koupit... A pokud pro Tebe "nového", čili staršího tak shánět na inzerát, ale může to mít i úskalí a to že může být třeba disk poškozený. Jinak originální litá kola jsou dost kvalitní na rozdíl od neoriginálních... A proto si i proto zpravidla drží vyšší cenu...

hodnocení

0x

Chtěl jsem ti odpovědět konkrétně, ale nakonec jsem zjistil, že tohle bude lepší.

doplněno 30.12.17 19:33:

@kuba78: A kdy ho představovali? Uvědom si, že po pár letech nemáš moc šancí originální kola sehnat.

kuba78
hodnocení

to jsem taky našel ale chtěl bych si koupit ty alu kola co třeba ukazovali když představovali toho golfa atd..

ty na netu nikde nejsou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]