Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena výměny predniho ložiska Octavia

Od: dee* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím o orientační cenu výměny předního ložiska na Škoda Octavia s ložiskem

ve střední cenové relaci.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na obecnou otázku obecná odpověď: 1.500-2.000,-Kč by to mohly sparvit. Značkový servis + 500-1.000,-Kč.

doplněno 30.12.17 18:06:

Značka už dávno není zárukou. SKF ložisko mě vypeklo před cca 15 lety na Felicii, vydrželo necelých 10.000km. Z vyprávění mého dvorního automechanika vím, že to nebyla absolutní výjimka. Takže Starline, Meyle, Viko a pod. nebrat, ale i tak dávat sakra pozor!

doplněno 30.12.17 18:14:

@dabel: Jelikož ročně najezdím na různých autech kolem 50.000km, těch ložisek už jsem pár měnil. Mohu říci, že pokud nekoupím jasný šmejd, obvykle vydrží +/- 150.000km.

hodnocení

0x

ložisko SKF či FAQ jiný bych nedával na netu do 600kč práci dáš sám pokud si šikovný

vectra-club.cz/...

nejsi li šikovný tak 1500kč ložisko a cca 1000kč práce záleží komu to dáš

doplněno 30.12.17 18:08:

faq mi na oktě vydržel 80000km ted mám 20000km skf zatim ticho uvidíme *palec*

repkin*
hodnocení

0x

normálně cena ložiska +/- 800-1500 a pak práce 300,-/ hodina

cena v autorizovaném serivisu ložisku od 3.000,- a od 500.-/hodina práce

BTW: po výměně ložiska je nutné udělat geometrii (sbíhavost) jinak se Vám sjede pneumatika na dráty a budete tak muset kupovat dvě nové (na nápravu)

levné díly na skoda-dily.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]