Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna sedaček za jiné S1

Od: lukysuperb odpovědí: 5 změna:
Zdravím, chci se zeptat u škody superb (1 generace) mám látkové sedačky a vzhledem k tomu že auto není nejnovější (2007) tak už nejsou v nic moc stavu, né tak na pohled ale jsou prostě prosezelé a tak..., a k mé otázce:dali by se do mého superbu dát po nějaké úpravě sedačky ze superba druhé nebo třetí generace aby s tím nebyl nikde problém např. Na STK nebo tak... Předem díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukysuperb
hodnocení

Omlouvám se omylem jsem vybral špatnou kategorii...

hodnocení

0x

Pokud budou seddět vaky a tím i konektivita pak skoro jistě zaměnit jdou bez úprav a na technické pokud jsou vaky OK-nesvítí jejich kontrolka pak taky nebude problém!

krtek66
hodnocení

0x

pasovat to bude..škodovka má všechno UNI...kor sedačky...jediný problém může nastat ve velikosti a tvaru..tzn. třeba budou zmačkanější pokud je novější suberb širší... tohle je běžná změna...sám mám v F1 sedačky z F2...viděl jsem v F1 i sedačky z O2RS ..nebo třeba z Golfů, Passatů a podobně..

mikex
hodnocení

0x

Taky jsem řešil na O2, nakonec jsem nechal u autointerier.cz/... udělat toto:
1) ve předu vyměnit všechny molitany za nové RS molitany a
2) látku mají origo (takže sedí s tím co je v zdadu - vzadu jsem to jenom vypral),
3) vloženo nové karbonové vyhřívání KeeTec,
4) v případě podezření (stav kontaktů) i nový airbag,
5) pokud půjdete do vyšívání (partnerská firma) je nutné vidět výsledek předem před zašitím do sedačky (mohlo to dopadnout lépe, výsledek cca. 80%) - možná bych hledal jinou firmu a zajistil si to sám ... ať ukážou dopředu vzorky
... jinak práce profesionální 100%, autorizované servisy to dělají taky zde ...

lukysuperb
hodnocení

Můžu se zeptat na přibližnou cenu, na kolik to vyšlo vás?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]