Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak natočit vložku v motorkářských kalhotách?

Od: vasssek odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
poradil by mi někdo jak patří žlutá vložka do motorkářských kalhot? Je umístěna na kalhotech, má být na tomto místě jak na fotce. Fotka první nebo druhá?
Děkuju

Jak natočit vložku v motorkářských kalhotách?
Jak natočit vložku v motorkářských kalhotách? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ses si jistej ze to nepatri na zadek?

Jak natočit vložku v motorkářských kalhotách? #3
vasssek
hodnocení

Jsem si jistej, mám 2 podložky a v nohavicích otvory pro vložky.
ben®

Dobrý den, nejsem motorkář, ale pokud máte dvě vložky a víte kam patří (na boky), tak je vložte podle toho druhého obrázku - myslím, že to neudělá boule na bocích (a pokud ano, tak je vložte podle obrázku prvního). Ovšem, zkusil bych nejdříve první variantu a posez na stroji. Zdravím!

doplněno 02.01.18 11:15:

Nemáte zač.

hodnocení

2x

Podle mě varianta 2.

hodnocení

2x

Tak určitě 2 , ale co to je za materiál?Nějaký ob. molitan? To má chránit kyčel před pádem nebo revma:-D.Jestli před pádem tak bych se podíval po něčem kvalitnějším,třeba: bonmoto.cz/...

Jak natočit vložku v motorkářských kalhotách? #4

vasssek
hodnocení

Děkuju,dal jsem to podle obr.2.
Jinak materiál na těch kyčlích i kolenou je tvrdý dvouvrstvý molitan. Snad to ochrání?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]