Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klepání motoru

Od: iiiiii odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

v autech se nevyznám, mám ho na malé pojíždění ve městě.

Než pojedu do servisu, chtěl bych se zeptat, jeslti někdo nepozná v čem je problém a kolik asi bude stát oprava.
Video:

Klepe při startu a za jízdy.
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ta kontrolka buď málo vody v chladící soustavě, nebo málo oleje v motoru a to bouchání bych se zkusil podívat na uložení výfukového potrubí:)

hodnocení

2x

vlez pod auto a podívej se jestli neni někde urvanej vejfuk

jinak koukám že autu chybí šikovný ruce cooo? bliká ti voda -bud doleješ pokud to nepomůže vyměnit expanzku s čidlem

svítí ABS načíst vagem kouknout která strana to dělá - opravit kabely nebo vyměnit čidlo

svítí kontrolka motoru opět načíst vagem a zjistit kde je problém

cena servisu se odvíjí od toho co najde a od toho co vše budeš chtít opravit

jenda2*
hodnocení

0x

Sktečně to vypadá na utržený závěs výfuku.

hodnocení

0x

Zdarvím,měl jsem podobný problém,nakonec byl prasklý vlnovec,a zadní spona byla uhnilá,taky mě svítila kontrolka emise motoru.Ta kontrolka ABS,může být,že je málo brzdové kapaliny,nebo čidlo v nádobce na brzdovou kapalinu,nebo je ko řídící jednotka ABS.

Komtrolka ABS a množství nebo vadně čidllo na množstvví brzdové kapaliny? to snaad ne To je signaalizováno jinak ,ta kontrolka je jen a pouza na ABS!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]