Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čidlo teploměru

Od: jirda27* odpovědí: 7 změna:

Ptám se,ví někdo jaký rozdíl je mezi čidlem označovaném,jako"MODRÉ" a "ŽLUTÉ. Díky Jirka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zrejme jsou myslena teplotni cidla v automobilu. Muze jich byt i vice. Pro spusteni ventilatoru, pro ridici jednotku a podobne.

Barevne kody oznacuji kalibraci cidla a tedy i vhodne pouziti, rozsahy a podbne. Barvy jsou standardizovany.

Jak se ale konkretne lysi zlute a modre to netusim. Zamenne ale nejspise nebudou, pac na cidla jsou napojeny dalsi pristroje, ktere samozrejme vyhodnocuji teplotu podle kalibraci tabulky prislusneho cidla.

doplněno 02.12.09 20:38:

Aha. Takhle. Stacilo byt rovnou konkretni.

Pro 1,3 MPI zluty, pro 1,9D modry.

hodnocení

0x

A jaký čidla?V autě nebo nějaký jiný...

jirda27*
hodnocení

Omlouvám se,Felicia,r.1997/50Kw,kombi,čidlo teploměru,v obchodě se mně ptal jakou barvu,ale já tam mám bez barvy.

Tak jsem potřeboval vědět rozdíl mezi tím žlutým a modrým čidlem!

Píšou že je to záměnný autokelly.cz/...

doplněno 02.12.09 20:43:

Musíte si ten odkaz zkopírovat celej.

hodnocení

0x

...asi v barvě,

to je zřejmě u plynového kotle

jirda27*
hodnocení

Omlouvám se,Felicia,r.1997/50Kw,kombi,čidlo teploměru,v obchodě
se mně ptal jakou barvu
,ale já tam mám bez barvy.
Tak jsem potřeboval vědět rozdíl mezi tím žlutým a modrým čidlem!
jirda27*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]