Nejste přihlášen/a.
Mám do konce února 2018 absolvovat STK. Na minulém měření emisí jsem prošel s odřenýma ušima - dovolená hodnota 0,50 - naměřená hodnota 0,49. Výfuk byl špinavý a technik mi řekl, že bude asi děravý DPF. Nevím, jaký postup mám nyní zvolit, abych zbytečně neutrácel peníze. Stávající filtr už byl před 3 roky čištěn mokrou cestou. Tehdy jsem vyhodil 650 Kč za neúspěšný pokus o regeneraci filtru pomocí diagnostiky ve značkovém servisu FORD Homolka v Děčíně. Auto jezdí bezvadně, motor má výkon a nežere olej. Mám tyto možnosti : 1) Zakoupit nový DPF - krátký stojí 4000 Kč, dlouhý 8000 Kč podle typu motoru
2) Zajet na STK a nechat si změřit emise. Když neprojdu, bude mě to stát 850 Kč
3) Nechat filtr někde opravit
Prosím o radu, jak to nejlépe vyřešit.
kuky taky jsem to tak měl. Dojel jsem na emise se skoro studenym motorem a první merení bylo taky vyšší, ale pořád v normě a s kazdym dalším se snižovalo až bylo jako u nového auta. Sám mi řekl, že je dobré obcas motor vytocit, jenže s tim jezdí zena jen po meste.
Když mi auto bezvadně startuje i jezdí, tak přece nebudu zbytečně dělat celou diagnostiku motoru. Asi si někde nechám pro kontrolu změřit emise a když budou nevyhovující, tak koupím nový DPF filtr.
příčinou tvorby sazí je skutečnost, že jde o dieselový motor
nevím, jak chce KUKY odstranit přčíčiny tvorby sazí, která má zachytit DPF filtr...
samozřejmě v čr působí firmy schopné analyzovat chování motrou a navrhnout nějakou optimalizaci, jejíž součátí bude také úrpavy původního software, která může některé hodnoty vylepšit, motor se po letech provozu chová jinak než když vyjede z fabriky...ale produkci sazí tím nelze odstranit...
ty filtry za 4 tisíc vám vydrží možná do další STK...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.