Nejste přihlášen/a.
ahoj chci si koupit nove auto mel jsem golfa4 a uz me ten koncern zacina nijak nudit chtel bych si koupit forda mam na musce mondeo 2001 a nebo focus 2002 ale nevim jaka to jsou auta nekdo rika ze dobry servis levny nekdo rika ze poruchove a na servis nakladne je lepsi si prej vzit focuse 1.8 16v a mondeo 2.0 tddi tak nevim pls poradte
takze je lepsi benzin z rozumnim najezdem a focus nebo mondeo prave tomu se chci vyhnout jako menit dvouhmat atd docela draha sranda takze focus nebo mondeo? ovsem benzinu a muzete mi doorucit neakej druh motoru jako treba 1.6 nebo 1.8?
asi pujdu do toho focuse libi se mi vic lepsi nez golf 1.6 co vy na to je rozumny presedlani jinak golf 1.6 sr 240xxx?
ten focus by mohl bejt docela prijemna zmena golf ma hodne trvdej podvozek jako a3 nebo seat leon ten focus uz je takova trosku lodka prej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.