Nejste přihlášen/a.
Díky
Pokud by tlakovalo do oleje ,takl je to na přetěsnění hlavy-těsnění pod fouklé v olejové části nebp prasklá hlava v horším případě .Taky by toto u nělkterých motorů mohlo způsobit zasviněné a zamrzlé odvětrání motoru,ale toto především vytlačuje olej olejovou měrkou. Nejlepší je celý motor očistit-pojezdit a sledovat kudy tudy cestička oleje a pak dotyčnou věc přetěsnit!
!Takto všechny naše rady ohledně závady a jejího odstranění nemusí být správné!
mě se to stavalo taky, že se mi povolovalo víčko i s tím hrdlem, ale úniku oleje jsem si nevšiml.. vyčisti to a uvidiš..
A já jaké druhé víko,a ono hrdlo.No a nevypadlo vám s něho těsnění?Mělo by tam být podle schématu to samé jako pod víčkem ![]()
doplněno 28.12.17 20:02:
Určitě : nd-skoda-volkswagen.cz/... skoda-dily.cz/... ale první mrkni na celé víko jestli nebude problém v něm a když jo tak silikon na motory a přilepit

doplněno 28.12.17 19:36:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.