Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákonné pojištení na fabii

Od: gorro® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, délá nějaká pojištovna pojištení podle kw? Mám 1.9 SDI 47 kw, nebo je to všechno podle obsahu? Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

wustenrot dělala podle KW - ale spíše než podle ceny (rozdíl korun až stokorun) se dívejte na podmínky a připojištění! - hloupé asistenční služby udělají při potřebě hooodně moc!

hodnocení

2x

Na výkon již přihlížejívšechny pojišťovny!

hodnocení

2x

vím že bratr měl stejné auto a měl to u čsob pravě tam zohleňovali kw a dnes nevím

Podle výkonu motoru to dnes dělá AXA a ČSOB pojišťovna. U ostatních výkon motoru nemá na cenu vliv.

bate
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

0x

všechny pojištovny mají více kriterii, jak jen kw.

krtek66
hodnocení

0x

primární atribut je obsah motoru...pak další... jinak mě udivuje, že si někdo koupí 1,9SDI což je motor do fabie na prd...a pak chce mít levnou pojistku

hodnocení

krtku, tak si kup TDI a budeš king. A o levné pojistce jsi psal jenom ty.

krtek66

já TDI nemám..mám 16V a jsem spokojený...já akorát tvrdím, že 1,9SDI bo 1,0MPI ve fabii nebo 1,6 ve felicii jsou nejvíc motory na prd...žádnej z nich pořádně nejede...navíc postrádám jakousi logiku nebo výhodu si kupovat 1,9SDI o 47Kw když si můžu koupit rovnou 1,9TDI a budu mít větší výkon a na pojistce to bude stejné

každý nepotřebuje mít dělo.. já jsem s tim parkrat jel a neni to žádná hruza... řekl bych že s tim je i lepší pojezdění než s 1.4.. prd to jede, prd to taky žere, nižší servisní náklady díky tomu že je bez turba.. jjedina nevyhoda je ten děsný traktorový zvuk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]