Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s felicia 1.3MPi

Od: slane23 odpovědí: 5 změna:

dobry den,chtel bych se zeptat na toto:svou feldu sem musel pri kazdem startu tocit do otacek aby motor nezhasl,cukala mi zajizdy,tak ze sem si dawal obcas az hlavou o volant,a akcelerace byla jak kdy nekdy 100%ni nekdy zas jak kdybych se rozjizdel na 3ku,bavil sem se asi se tremi ruznymi mechaniky a vschni se shodli na jednom,cidlo teploty motoru,vcera sem jej vymenil a jedina zmena je ta ze pri startu nemusim proslapavat plyn,jinak rano auto jelo bez problemu v -2 stupnich ani necuklo,odpolede uz cukalo zase stejne,muzete mi prosim nekdo dat rady,tipy,triky co s tim?..dikym oc za odpovedi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co dojet do servisu na diagnostiku, vyčtení závad cena kolem 300Kč tam zjistí závadu a podle toho postupovat dále

rengi
hodnocení

0x

nevím jestli to je ono ale mne trápila podobně při startu spotřebovala hodně proudu a alternátor nestačil dobíjet cukání přešlo nad 2000 otáček nebo po delší jízdě.Změřil jsem výkon na baterce a alternátor koupil nový cca 1500 ne org. ale od soudruhů z číny zatím šlape.

slane23
hodnocení

me cukani treba neprejde nekdy ani na 5.5 tis otackach a to ze uz je dobrej kraval,kdyz si predstavite 5.5 tis otacek ve felde :D:D,a hlavne me pride ze spis misto hodne energie spotrebuje pri startu hodne benzinu:((

1jara*

Vyčistit škrtící klapku .Jestli cukání nezmizí výměna teplotního čidla, někdy může odejít i nové čidlo, kdoví co prodávají za šunt.

crashik
hodnocení

0x

Dobrý den,doporučil bych vyčištění škrtící klapky (mě to pomohlo),nestává se Vám,že se vám felicie při startu dusí?Možné je ještě čidlo teploty chladící kapaliny.Kdyby byli další problémy napište mejl,mam felcku dlouho a taky mi to dělalo tak proto mě to taky zajímá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]