Nejste přihlášen/a.
dobry den,chtel bych se zeptat na toto:svou feldu sem musel pri kazdem startu tocit do otacek aby motor nezhasl,cukala mi zajizdy,tak ze sem si dawal obcas az hlavou o volant,a akcelerace byla jak kdy nekdy 100%ni nekdy zas jak kdybych se rozjizdel na 3ku,bavil sem se asi se tremi ruznymi mechaniky a vschni se shodli na jednom,cidlo teploty motoru,vcera sem jej vymenil a jedina zmena je ta ze pri startu nemusim proslapavat plyn,jinak rano auto jelo bez problemu v -2 stupnich ani necuklo,odpolede uz cukalo zase stejne,muzete mi prosim nekdo dat rady,tipy,triky co s tim?..dikym oc za odpovedi
nevím jestli to je ono ale mne trápila podobně při startu spotřebovala hodně proudu a alternátor nestačil dobíjet cukání přešlo nad 2000 otáček nebo po delší jízdě.Změřil jsem výkon na baterce a alternátor koupil nový cca 1500 ne org. ale od soudruhů z číny zatím šlape.
me cukani treba neprejde nekdy ani na 5.5 tis otackach a to ze uz je dobrej kraval,kdyz si predstavite 5.5 tis otacek ve felde :D:D,a hlavne me pride ze spis misto hodne energie spotrebuje pri startu hodne benzinu(
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.