Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stěrače lítají přes hranu vozu

Od: lojza odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

dneska jsem byl umýt vůz v mičce a kartače mi zvedli stěrače trochu nahoru, ale to se mi stává bězně. Odpoledne ještě vše fungovalo normálně a teď mi Levý sterač vystřelí nahoru a zustane stát až na kraji okna úplně v pravo a dolu nezajede. Když jsem se na to díval, tak mi přije takovej prověšenej v části kde se ohýbá, když měníte gumičky. Nevíte někdo čím by to mohlo být?..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

1x

Zdravím, možná by pomohla fotka. Jinak když stěrač překročí svoji dráhu a nebo zůstane viset , tak stačí ve spodním kloubu který je těsně u karosérie auta odkrýt plastovou krytku a utáhnout matici. Stěrač je v tom místě naražený na tisícihran. Udělal bych to co nejdříve než se ten tisícihran smete.

hodnocení

0x

Dobrý den, osobně jsem tedy s žádným vozidlem v myčce nikdy nebyl, ale kdybych měl být, sundal bych alespoň asi stírátka, nejlépe celá ramínka, protože si myslím, že ty kartáče tomu dají dobře zahulit. Ale ty kartáče jistě pootočily ramínko na tom tisícihranu (snad jej úplně neoholily), třeba to nebylo mravně utažené, a tak se to celé o nějaký ten zub pohnulo, zkontrolujte, nasaďte, jak by asi mělo být, utáhněte, vyzkoušejte, bude-li to moc vysoko, dejte níž (pochopitelně pokud to bude ještě možné).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]