Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte zkušenosti-servis Autokelly?

Od: lada1® odpovědí: 9 změna:

Využil jste někdo servis Autokelly?Jaké máte zkušenosti,byli profesionální byli vstřícní?Doporučili by jste tento servis Děkuji za odpovědi Ladislav.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No ono nezáleží na servisu ale servisákovi Takže servis spadající do konceptu autokelly bude jiný v Praze a jiný v Brně

praivo*

Přesně tak, "Auto Kelly"servisy ne vždy patří pod AK. Tady ve FL má jejich logo tento, ačkoliv jim nepatří, sokolovský Auto Esta také jejich určitě není. Servisy u prodejen asi jejich jsou, ale jistý si tím nejsem.

jitkamarie
hodnocení

1x

špatné. Jednou jsem tam nechala na autě vyměnit brzdové destičky. Vydržely asi 500 km, pak začaly brzdy pískat a já je musela nechat vyměnit. Nechala jsem si napsat protokol u autorizovaného servisu o špatné kvalitě dílů, ale Auto Kelly reklamaci neuznala.

Druhá zkušenost - koupila jsem si skútr. Přístup majitele servisu, který Auto Kelly opravy skútrů dělal, ale nedávno ji vypověděl, hrozný! Já nemám jinou možnost než ho dát tam, protože ostatní servisy tyto skútry nedělají. Jakmile mi ho zprovozní, jde skútr z domu... Auto Kelly nikdy více.

jurajjuraj*

autokelly servis nepatri pod autokelly, to je jen obycejny servis ktery dela kelly obraty a oni mu za to daji tu "nalepku" kelly servisu

vsude se ohaneji tim jak musi byt servisy vybavene atd ale zdaleka to neni pravda, pokud si kelly muze vybrat tak vybere ty lepsi ktere "pocti" svym jmenem ale jinak je jim to jedno, prosty obchod, udelej odber dostanes nalepku, zakaznik nas nezajima

ale neni to jen kelly, to stejne je u elitu, a dalsich, i kdyz vetsina tech vetsich hracu patri stejne pod LKQ

@jitkamarie: Ano, Auto Kelly nikdy více. Už třeba jen proto, že už neexistuje. Po spojení s Elitem je z něj nová firma LKQ CZ.*smich*

A jen tak mimochodem: Problémy, na které si stěžujete, nejsou vinou Auto Kelly. Destičky jste si měla koupit kvalitní, které také Auto Kelly prodává, ale jsou podstatně dražší. A co se skútru týká, kvalita opravy je věcí příslušného servisu a ne Auto Kelly.

jurajjuraj*

LKQ je firma ktera vlastni elit ,kelly a pokud to dopadlo tak stahla a apm , ale jinak porad jede kelly a elit na svoje, maji spolecny distribucni sklad ale nechali je samostatne, pry ta konkurence mezi nema dela vetsi zisky

Nenechali je samostatně. U nás bylo Kelly i Elit a po jejich spojení před cca 2 měsíci už tu není ani Kelly ani Elit, ale jen LKQ CZ.

hodnocení

0x

Mám zkušenost jen s díly - z cca. 8mi objednaných jsem polovinu vracel, z toho 2 mi nevzali zpět. Díly v krabicích někdo vyměnil a já dostal hezkou krabici, ale v ní jiný kus. Že nebyl použitý bylo jedno. Jelikož mají značku postavenou spíše na repasovaných dílech, asi bych do servisu této značky nešel.

valis
hodnocení

0x
Dal sem auto na výměnu oleje a filtru do auto kelly, 3,5h to dělali ikdyz mi říkali že do pil hodiny to je, takže už nikdy vice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]