Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozšíření ŘP z A1 na A

Od: kuba* odpovědí: 3 změna:

zdravim

Hledam autoškolu která mi zajistí rozšíření na neomezené motorky. Držitelem ŘP A1 jsem již 10 let a vždy jsem uvažoval o plném A. Bohužel mi to v 18 posunuli na 24 a ve 24 mi zavedli změnu zákona, při které došlo ke znatelným změnám v oblasti výuky a financí. Nyní (25 let) mi bude na jaře 26 a chtél bych už konečně jezdit.

Bohužel spousta autoškol vůbec nenabízí právě mnou požadované rozšíření, ale pouze rozšíření o jeden stupeň. PROČ?

Když už má někdo v nabídce z A1 na A, tak se cenově bavíme o 7000+ s malým dodatkem že se jedná pouze o několik málo jízd. Když jsem dělal B tak za 9500 jsem měl 24 jízd. O jak velkém výcviku se bavíme v mém případě?

A nakonec, neznáte někdo autoškolu ve středočeském kraji na západ od Prahy která by měla rozumnou cenu? Zdá se mi to poněkud přemrštěné. Před rokem stálo rozšíření z A1 na A v Kladně 2700,- a dnes ...? Peklo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

Nechcete dát sedm tisíc,tak zkuste tady a dáte pět tisíc - necasautoskola.cz/... Ono jako kvalita nevím.Ale za zeptání nic nedáte.

hodnocení

0x

Ahoj Kubo, tož to nemáš lehké, předně věkové omezení ani směnu zákona nezavedli Tobě, nýbrž obecně. A jinak rozšířit si A1 na A2 jsi měl již podniknout dávno, věk i praxi bys na to již dávno měl. Rozšíření z A1 na A, to snad ani legálně nelze. Vždy přes A2. Litera zákona tak hovoří, toť odpověď na Tvou otázku PROČ.. Nejsem si jistý, ale myslím si že rozšíření z A1 na A přímo fakt nelze, třeba někdo jiný bude něco více vědět, proto i ta autoškola, kterou sis našel, to má tak ukrutně drahé, zkus se tam fakt informovat, o co tam jde, třeba je to cena za dvě rozšíření schovaná pod jedno.

Nemáte to dnes, mladí motorkáři, jednoduché, když si vzpomenu, jak jsem dělal A z M, bylo mi 19, sranda za 900Kč v roce 1996 na Jawě350.

hodnocení

0x
To nebude rozšíření ale primo cely kurz na A. Ten stal u nas 7 pred 3 rokama. Musíš se zeptat co je obsahem. Tusim ze jsem mel 13 jizd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]