Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti se Star Line

Od: lacin66 odpovědí: 7 změna:
Ahoj všichni. Máte někdo zkušenost s baterií od auto kelly Star Line? Je to 66ah. Děkuji za odpověď a přeji hezký den Vladimír

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já jí měl v oplu a po pul roce problémy dvakrár reklamovaná a stejně to nestálo za nic

koupil sem bosch a měl sem klid

nikd*
hodnocení

0x

Starožitné už je známá věc. Měl jsem od nich ložisko, které se vysypalo ve třetině své životnosti. Pak ještě olej a zadřel jsem vačici a to tam ten olej byl teprve 6 tisíc kilometrů no prostě hrůza. Na autokelly už jsem zanevřel po tom, co neměli ani benzínový hadičky, které jsem potřeboval do motorovky.

krtek66
hodnocení

0x

je to šmějdovská značka...co na to chceš říct...je to dělaný na cenu ne na kvalitu...od nich možná tak škrabku na sklo nebo vodu do ostřikovačů:)

newar
hodnocení

0x

Starline je privátní značka autokelly, takže nelze obecně říci, že je to šmejd a nebo že se jedná o kvalitní zboží. (Kdo neví co je to privátní značka, ať si to najde)

Takže je to taková loterie, který výrobce zrovna vyrobil dané zboží. Např. velká část olejů je mogul. (potvrzeno přímo od obchoďáka Mogulu)

Ale v krabičce Starline člověk najde i ložisko SKF, vodní pumpu SKF, startér Bosch atd.

Nemám s touto privátní značkou problém. Jen člověk nemůže vždy vyžadovat stejnou kvalitu, jako u násobně dražších výrobců.

hodnocení

0x
Ja jsem ji kupoval v roce 2012, mel by to byt prebal varty. V dnešní době uz točí z posledního.

hodnocení

0x

Některé věci se zn.StarLine jsou lepší než ostatních značek (těch je minimum a nevzpomenu který ND to byl konkrétně) ,ale většina je spíš nižšií než-li vyšší kvality.I když,při výměně oken u jednoho pána,tento když jsme se dali do řeči,prováděl opravy altiků,starterů,a dlaších věcí,tak říkal že dcera si koupila nějakou AKB dané zn. a po půl roce KO,tak že ji "naformátovalů nebo co to říkal a že po tomto zásahu už šlape dva roky dobře tak nevím .

jester*
hodnocení

0x

Někde jsem četl že značka Starline z Kelly je ze zmetků vybraný ty povedenější jinak bych tam už nekoupil ani žárovku.Je to všechno předraženej bordel z Polska a Číny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]