Nejste přihlášen/a.
Starožitné už je známá věc. Měl jsem od nich ložisko, které se vysypalo ve třetině své životnosti. Pak ještě olej a zadřel jsem vačici a to tam ten olej byl teprve 6 tisíc kilometrů no prostě hrůza. Na autokelly už jsem zanevřel po tom, co neměli ani benzínový hadičky, které jsem potřeboval do motorovky.
Starline je privátní značka autokelly, takže nelze obecně říci, že je to šmejd a nebo že se jedná o kvalitní zboží. (Kdo neví co je to privátní značka, ať si to najde)
Takže je to taková loterie, který výrobce zrovna vyrobil dané zboží. Např. velká část olejů je mogul. (potvrzeno přímo od obchoďáka Mogulu)
Ale v krabičce Starline člověk najde i ložisko SKF, vodní pumpu SKF, startér Bosch atd.
Nemám s touto privátní značkou problém. Jen člověk nemůže vždy vyžadovat stejnou kvalitu, jako u násobně dražších výrobců.
Některé věci se zn.StarLine jsou lepší než ostatních značek (těch je minimum a nevzpomenu který ND to byl konkrétně) ,ale většina je spíš nižšií než-li vyšší kvality.I když,při výměně oken u jednoho pána,tento když jsme se dali do řeči,prováděl opravy altiků,starterů,a dlaších věcí,tak říkal že dcera si koupila nějakou AKB dané zn. a po půl roce KO,tak že ji "naformátovalů nebo co to říkal a že po tomto zásahu už šlape dva roky dobře tak nevím .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.