Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestartuje motor za studena

Od: ivpe* odpovědí: 5 změna:

Začalo to tím, že jsem i studený motor v pohodě nastartoval, ale jakmile jsem ho během chvilky vypl a chtěl znovu nastartovat, tak už nešel. Při točení startéru bylo vidět na otáčkoměru, že se nepatrně na zlomek vteřiny zvedla ručička otáčkoměru. Musel jsem i 20x startovat, než motor nastartoval. Když se motor trošičku zahřál, tak už to bylo v pohodě. Včera nastala změna. Sednu do auta, otočím startérem, auto hnedka zdechlo a potom jsem musel opět mnohokrát otočit startérem, než motor naskočil. Zajel jsem k obchodnáku, motor schládl a situace se opakovala, ale s tím rozdílem, že jsem nastaroval na potřetí a od začátku šel motor alespon do nízkých otáček, bylo slyšet, že má snahu startovat. Dnes jsem zkoušel nastartovat a opět to hned zdechlo a potom mockrát točit startérem, než to chytlo. Jakmile jsem nechal motor běžet několik mitut, tak nebyl problém znovu nastartovat. Jinak parkuji v průjezdu, kde je teplota 5C nad nulou. Poradí někdo čím by to mohlo být?

doplněno 20.12.17 09:30:

Doplním, že se jedná o Fábii I

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
U benzínový okty mi todle dělalo čidlo vačky
ivpe*
hodnocení

Na kolik přišla oprava?

Čidlo tenkrát 1200kč a vyměnil sem si ho sám
Jinak načti to vagem a pokud to napíše chybu čidla vačky myslim g40 tak pak ho měn
Jinak to taky múže dělat špinavá klapka vzduchu zvlášt pokud se nikdy nečistila nebo čidlo teploty
Chce to diag a někoho kdo stim kapku umí
Co to je za auto?
ivpe*
20.12.17 09:49
hodnocení

Fabie I

vernon
Bez čidla vačky motor normálně běží. Spíš čidlo na setrváku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]