Nejste přihlášen/a.
Jaksi mě úplně uniká smysl proč mít vyvrácený kola a tahat spodek auta po silnici.
K čemu to je dobrý?
K ničemu, stejně jako veškerý podobný tuning. Řekl bych, že hlavním efektem bude zdůraznění snížení vozidla.
Je to k ničemu jako nyní půjdou po zatmavených oknech na STK.Už mají nakoupený a homologovaný mašinky na měření ,,průsvitnosti,, oken po zatmavení.
Uvíznout v příkopu se dá i bez tuningu. Mě se to kupříkladu stalo letos v listopadu...
Axus - Najel jsem sice šikmo, ale málo. On ten příkop nebyl z pohledu řidiče moc vidět. Je to po asi 3 minutách marné snahy o vyjetí vlastní silou. Bylo mokro a dost to klouzalo. V tuhle chvíli už zbývalo jen potupné lano .
Bych vás z lesa vypráskal Pokud teda nešlo o práci... Mmch. stačí přizvednout a podhodit kolo čímkoliv... Rychlejší a méně potupné než volat o pomoc známému ať přijede tahat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.