Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuning auta

Od: dav* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den jak to mají řešeny s Tuning email když jsou kola skosená a smysl to má nenamahaji stim více kola nebo tak něco viz video

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaksi mě úplně uniká smysl proč mít vyvrácený kola a tahat spodek auta po silnici. *zed**zed*

K čemu to je dobrý?

nox®

K ničemu, stejně jako veškerý podobný tuning. Řekl bych, že hlavním efektem bude zdůraznění snížení vozidla.

dav*
hodnocení

To by mě taky zajímalo
Je to neetické vůči autu a hodně mě to láme srdce nevím jak vy ale vztah k autům mám
mot
me i slza ukapla, je to tyrani aut

mnd®
hodnocení

0x

Je to k ničemu jako nyní půjdou po zatmavených oknech na STK.Už mají nakoupený a homologovaný mašinky na měření ,,průsvitnosti,, oken po zatmavení.

tomas1123
hodnocení

0x

...smysl to má, jen ne pro ty ve videu. Zkosená kola (ne tak moc, jak jsme viděli) mají význam při driftování, výrazně se tím zvyšuje ovladatelnost auta (u zadokolky zadní náprava, u čtyřkolek bez významu). To, co mají pánové, je přehnané...a o tom vlastně tunning je...

hodnocení

0x

Uvíznout v příkopu se dá i bez tuningu. Mě se to kupříkladu stalo letos v listopadu... *frajer*

doplněno 21.12.17 19:08:

Axus - Najel jsem sice šikmo, ale málo. On ten příkop nebyl z pohledu řidiče moc vidět. Je to po asi 3 minutách marné snahy o vyjetí vlastní silou. Bylo mokro a dost to klouzalo. V tuhle chvíli už zbývalo jen potupné lano :(.

Tuning auta

Tos tam fakt najizdel kolmo nebo je to už po nějaké snaze vymanevrovat?

asd1

Bych vás z lesa vypráskal ;) Pokud teda nešlo o práci... Mmch. stačí přizvednout a podhodit kolo čímkoliv... Rychlejší a méně potupné než volat o pomoc známému ať přijede tahat ;)

au1
ale notak... je lepsi zjistit limity svoje i auta v lese, kde nikdo neni, nez na silnici mezi ostatnima

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]