Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení povinného ručení

Od: jitol® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, po prodeji vozidla potřebuji zrušit pojištění. Musím na pojišťovnu osobně, nebo stačí nějak elektronicky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicky
hodnocení

0x

Očekáváte-li konkrétní radu, musíte dotaz adresovat své pojišťovně. Chceti-li si jen nezávazně pokecat, pak jste zde správně.

hodnocení

0x

nevím jak kdo.ale v minulosti když jsem prodal auto tak jsem toto na Triglav jen mejlem že ukončuji z důvodu prodeje a tušm sken KS.Jinak ani nevím kde bych tenkrát tu jejich pobočku hledal (u nás co vím mimo CP je jen ČPP ČSOB-poj a asi i alianz ostatní nwn, u direktu jsem jednal také jen po e-mailu)

xenofob
hodnocení

0x

u jedné nejmenované požadovali abych tu výpověď napsal, vytisknul, podepsal, naskenoval a zaslal emailem...

hodnocení

0x

Jde to elektronicky. V dnešní době rozhodně. Zašlete kopii velkého TP po provedeném převodu a hotovo. Teď jsem to řešil, za tři dny jsem měl odpověď s tím, že přeplatek posílají na číslo účtu, které jsem uvedl.

hodnocení

0x

Určitě to lze i elektronicky, určitě se najde nějaká pojišťovna, která bude dělat problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]