Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení

Od: jonky26® odpovědí: 8 změna:

uvažuji o změně pojištovny, u mého povinného ručení. Co jsem si nechal dělat nabídky u různých pojištověn, tak bezkonkurenčně nejlevněji mě vyšla axa a direct... ale na netu nemají moc dobré recenze... Nemáte s nimi, někdo osobní zkušenosti? mám se jich opravdu bát? A ještě jaký máte názor na allrisk? cena už tak super néni ale zase mají bohaté asistenční služby... Předem děkuji za názory

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Doporučím POV u ČSOB a makléře suri.cz... Přes ně se dostanete na hodně zajímavé ceny.
Jinak u axy jsem měl POV také a nebyl problém.

hodnocení

0x

Nevím zkušenost nemám,ale takhle (mám vše u ČSOB)při sjednání PR pro auto syna na mne jako pojistníka a syna jako řidičeměla poj po roce snížit výšipokud by se stal pojistníkem on sám-nestalo se,odešel.Nejlevnější vzhledem k okolnostem (věk-do 25, kbatura a výkon-1200,40kW a nic nevyjeto+ město do 50 000obyv)nabídl Direct-asi 4400 (u ČSOBpoj jsme platili jen asi 3600)a nejvyšší co vycházelo u Alianz bylo kolem 10 000kč!-takže zatím spokojenost a uvidíme do května-výročí tak kolik to pak kde bude.Jinak plnění je o kus vyšší než je minimální stanoveno v zákonem! Jinak u ČSOB jsem měl 1x plněníve výši cca15 000kč a poté ještě 2x v průběhu roku výměnu čelního skla a bonus zůstal!

Jinak z asistenčních služeb jsem"vyrostl"2x jsem zkoušel a nedopadlo to dobře takže mám na toto své "asistenční"služby a ty jsou super-kamarád s autem a tažnou tyčí.

hodnocení

0x

Jsem u Directu již několik let, a bez problému. Měl jsem i nehodu mojí vinou, plnili cca 15000,- a ani jsem nepřišel o bonus. Odečetli jen tolik měsíců co bylo platné a na výši pojistného to nemělo vliv.

mnd®

had186:Direct je na našem trhu od roku 2007 a nyní je od roku 2015 pod značkou VIGO Investments.Tak kolik několik let jste u Directu?

Přesně nevím, a hledat smlouvu nemám čas, ale nějakej ten pátek už to je :) . Pod jakou značkou nyní je nevím, ale jestli umím číst, tak v posledním oznámení o platbě, je stále v hlavičce napsáno direct, tak je možno o pojišťovně psát jako o directu.

Povinné ručení

Mnd-letos jsem uzavíral pPR na synova Pežotíka a světe div se ŽÁDNÉ VIGO na smlouvě není jen Direct pojišťovna ,jako je na obrázku co dal Had *palec*

Také mám jedno vozidlo u Direktu, který opravdu existuje.

Viz odkaz na spodní straně.

https://www.ckp.cz/

hodnocení

0x

Jonky, každý rok dělám to stejné, oslovím pojištovny a nechám je poprat o cenu pro mne. Proto platím jen 1168 ročně za Fabii 1.4 r.v. 2005

Mám Uniqu a Direct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]