Nejste přihlášen/a.
Před panelovým domem máme parkoviště, na jednom místě stojí velká AUDI jejímž majitelem je mladý (přizpůsobilý) občan. Toto auto má platnou STK ale není vedeno u ČKP. Může takto parkovat? Podle mě je parkoviště veřejnou komunikací. Děkuji.
Nerad vás rádcové ruším ve "spravedlivém hněvu", ale nešlo tazateli o to, že nepojištěné auto nemá co dělat na veřejné komunikaci (ať už v pohybu či ne)? Proto se ptal jestli je parkovíště veřejná komunikace.
A když zmínil tu náhradu škody, tak předpokládám, že auto není odstavené napořád. Že s ním mladej jezdí, tudíž může i způsobit škodu a jestli není pojištěný tak ...
Konečně někdo rozumnej, kdo pochopil meritum věci. Je vidět jak je hned někdo fízl, závistivec a nevím co ještě. Co je komu do toho, že někdo dodržuje zákony, platí pojištění, daně, pracuje, stará se o rodinu, vychovává děti. To jsou tupci. Elita národa jsou ti co neplatí nic, chodí pro dávky, od 25 let jsou v důchodu a smějí se těm jejich zastánců a blbců co na ně dělají. Vida co způsobí otázka jestli je parkoviště veřejnou komunikací. Pro ty, které moje otázka pohoršila prohlašuji, že jsem nebyl nikdy členem KSČ, a ani s Putinem nemám nic společného. Děkuji pane pepr.
ano pane nicku zvanda - směji se vám a podobným,že neumíte zneužívat a využívat dnešní systém dávek a podpor.Nestydím se za to.Akorát vy jste hloupoučkej,že to neumíte využít taky a jenom platíte co nemusíte.Plaťte daně pojištění,starejte ae o rodinu atd.Tupec jste vy,když si nedokážete ze státního koláče ukrojit něco pro sebe a jen platíte a přispíváte.A nejsem rom a v ID jsem od roku 1986.
Ad zvanda - Elita národa jsou ti co neplatí nic, chodí pro dávky, od 25 let jsou v důchodu a smějí se těm jejich zastánců a blbců co na ně dělají.
A ještě mají tu drzost vlastnit dražší auto, než si můžu dovolit
Dokud ta škoda, kterou operujete, nebyla způsobena, stejně s tím nic nenaděláte - a ostatně i na sociální dávky je exekuce možná.
jedubabicka: nesouhlasím s vámi napsaným názorem,že se může sáhnout i na sociální dávky.Teda ano sáhnout se může ale má to svá pravidla no je možné sáhnout na soc.dávky,ale pokud jsou tyto dávky nižší než je stanovená nezabavitelná částka na 6154,67 Kč a v případě + že máte manžela/manželku tak ješte + dalších na vyživovanou osobu 1538,67 Kč.Ještě nevím jak to funguje s těma ,,stravenkama,, ale i to jistě půjde nějak obejít jako všechno v tomto státě.
A v ROH a SSM čí lidových milicích si taky nebyl viď víš ono to je celkem každému buřt jak si byl politycky aktívní
K věci, u nás na parkovišti před panelákem stojí už víc jak půl roku 2 felicie obé bez spz, není kde parkovat to asi každžý kdo parkoval na sídlišti zná a nedá se stím nic dělat, je to na dloiho než to město odtáhne, ani ůnik kapalin nikoho nevzrušuje, jediné co mě napadlo tak to odlačit doprostřed cesty ať to je překážka v provozu.
A ještě ujasněte co znamená"není vedeno u ČKP" Moje auto tam také není vedeno,teda pokud si myslím to žeje či není sjednané PR!
Že by závist že maldík má velké auto a ještě k tomu Audi?!
Napište jak stojícím vozidlem způsobím škodu?CKP má a měla v evidenci pěkný bordel-po mně chtěli zaplatit za nepojištěné auto které ve skutečnosti bylo pojištěné.
jinak zlobte se či ne ale fakt to vypadá jako závist.Mám s tím osobní zkušenost kdy mi lidé způsobily problémy právě díky závisti ať již s autem,tak i jinak!
Tak závist určitě ne, ale víme jaký je pak problém s těmito majiteli jednat o náhradě škody. Na portálu ČKP je auto vedené jako nepojištěné. Že jsem se vůbec ptal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.